pondělí 9. října 2017

Jak být slavný Youtuber #01

Zdroj : www.wikihow.cz

Pokud se chcete stát úspěšnými na YouTube, budete muset umět vyjádřit svoji osobnost a dávat najevo vděk lidem, kteří vás budou sledovat. Musíte si s lidmi vytvořit pevné pouto a být sami sebou. Potom můžete použít různé obchodní triky, které vám pomohou dosáhnout skutečné slávy. Následující článek vám pomůže porozumět tomu, co musíte udělat, abyste měli skutečně úspěšný YouTube kanál a mohli díky němu bavit tisíce lidí. Pokud chcete vědět, jak být slavní na YouTube, čtěte dál.




  1. Obrázek nazván Make Yourself Famous on YouTube Step 1
1

Sdílejte kulturně relevantní obsah. Když budete natáčet videa o věcech, o kterých se hodně mluví a které jsou zrovna aktuální, budete mít větší šanci být slavní. Držte se svých oblíbených témat a snažte se natočit video během několika dní od dané události. Nikdy nevíte, které vaše video může dosáhnout hvězdného úspěchu.




  • 2
    Natáčejte reakce a parodie. Vezměte si nějaké slavné video z YouTube a natočte reakci na něj, nebo ho zparodujte. Reakce a parodie jsou velmi populární a umožní vám přiživit se na úspěchu ostatních lidí. Vaše video se zobrazí vedle daného slavného videa a bude se lidem ukazovat ve vyhledávání. Také tvůrci těchto videí milují reakce a parodie, protože jim zvyšují sledovanost.



    • Použijte správné tagy, aby se vaše video na YouTube neztratilo.
    • Můžete udělat autotune verzi nějakého slavného videa a snadno tak získat nové sledovatele.





  • 3
    Setkávejte se s lidmi osobně na akcích pro uživatele YouTube. Když vás lidé potkají osobně, budete mít větší šanci, že vás budou na YouTube sledovat. Setkání pro uživatele se pořádají po celém světě a jsou skvělým způsobem, jak získat pozornost, seznámit se s novými lidmi a stát se populárnějšími. Když si dáte tu práci, že se půjdete osobně setkat s lidmi, kteří vás sledují, budete jim moci poděkovat.
    • Lidé na těchto setkáních často natáčejí společná videa. Zapojte se a snažte se jich natočit co nejvíce!
    • Nechovejte se na těchto setkáních jako snob a snažte se potřást si rukou s co nejvíce lidmi. Chovejte se mile a přátelsky.




  • Obrázek nazván Make Yourself Famous on YouTube Step 4

  • 4

    Spolupracujte se slavnými YouTubery. Snažte se potkat se s těmito lidmi na různých akcích a konvencích, nebo je kontaktujte přes YouTube nebo Twitter. Zeptejte se jich, jestli by s vámi nechtěli vytvořit společné video. Když se vám to povede, oba získáte další lidi, kteří vás budou sledovat a vy se v YouTube komunitě zviditelníte. Spousta lidí se stala slavnými právě díky společným videím. [1]
    • Než někoho budete kontaktovat, vymyslete si nápad pro společné video. Dejte jasně najevo, že ke spolupráci máte čím přispět.
    • Hledejte si lidi mezi těmi, kteří mají podobný styl a téma a které sledují lidi, kteří by mohli sledovat i vás. Díky tomu budete moci sdílet vaše publika.
    • Nikdy neodmítejte nikoho, kdo by vás chtěl zmínit, nebo by vám chtěl pomoci. Komunita YouTuberů je o vzájemném pomáhání a sdílení výsledků spolupráce.
    • Když budete s někým spolupracovat, snažte se vymyslet video, do kterého budete moci zapojit všechny, kteří se na něm podíleli.








  • Obrázek nazván Make Yourself Famous on YouTube Step 5

  • 5

    Nechejte své video uvést YouTube editorem. Pokud máte nějaké zajímavé video, možná budete mít šanci na uvedení, což by vám během několika dní zajistilo velkou slávu.




  • 6
    Neustále přidávejte nová videa. Když budete stále natáčet nová zajímavá videa plná originálního obsahu, která budou lidi zajímat, brzy vás bude sledovat spousta lidí. Nevzdávejte to po několika měsících. Věnujte se své vášni a snažte se dosáhnout svého cíle. Když to nevzdáte, vyplatí se vám to. [2]