středa 14. března 2018

Největší hit 2018 je Song Pošta od Ladislava Angyala

Nejdojemnější příběh ze SuperStar: Ladislav žije s ochrnutou maminkou v nuzných podmínkách, kde sní o nábytku



Drtivá většina zpěváků jde do SuperStar s vidinou slávy. Ladislav Angyal je mnohem skromnější. Ke štěstí by mu stačilo, kdyby si zvýšil hodně nízkou životní úroveň.
Mladý Slovák žije ve velmi špatných podmínkách, přesto je za střechu nad hlavou rád. Hrozilo mu, že skončí v dětském domově, takže je vděčný za to, že může žít se svou matkou, která jako potomek narkomanky trpěla dětskou obrnou. Otec dal přednost alkoholu, takže se o sebe Ladislav musel odmala umět postarat. Přes všechny životní hrůzy jej neopouští optimismus.


„Naše ubytování moc vyhovující není, ale máme aspoň sociální zařízení, střechu nad hlavou a topení na zimu. Můj největší životní sen je nemít takový život, jaký jsem měl v dětství,“ popsal Ladislav své poměry před castingem v SuperStar.
„Byla bych moc ráda, kdybych měla stůl a židle, abych nemusela sedět na posteli nebo na zemi. A kuchyňskou linku, abych mohla vařit,“ zasnila se smutně jeho matka, která si nejspíš ani nedovede představit, za co všechno by spolu dvoumiliónovou výhru utratili. 


SONG Pošta (Original) :






Předelávka :



Pokud chcete podpořit Ladislava pomoci SMS :

PM DARUJISMS na číslo 9033350