čtvrtek 5. dubna 2018

Pamatujete si telenovelu Má tlustá Valentýna? Takhle dnes vypadá hlavní představitelka! Je to pořádně sexy mamina







Telenovela Má tlustá Valentýna dala divákovi všechno, co od tohoto žánru čekal. Tajemný klášter, bohatou rodinu, obří sídlo, intriky, krásné ženy a hlavně dramatickou proměnu hlavní hrdinky. Jak ale vypadá argentinská herečka s německými kořeny dnes?




Natalia Streignard (45) už není žádná zamilovaná baculka, ale zkušená máma. Valentinu si zahrála v poměrně pozdním věku. Tedy na to, že to měla být nezkušená holčina z kláštera, která se poprvé zamilovala. Bylo jí tehdy 31 let a ve venezuelské telenovele ji navlékli do šílených modelů, aby vypadala o 30 kilo těžší, než byla.

 I když byla bohatá dědička, tak se k ní všichni chovali jako k otloukánkovi. A to právě kvůli kilům navíc. Jenomže ona jim pak ukázala! Pořádně zhubla a nakonec získala i muže svého srdce. 

V reálném životě si ale na toho pravého musela počkat. V roce 1996 si vzala kubánského herce Maria Cimarra, ale jejich vztah vydržel pouze 8 let. 

Pak poznala lásku svého života. Nedávno na Instagramu oznámila svoje třetí těhotenství a to už jí pomalu táhne na padesátku. „Potkalo mě tolik štěstí. Musíte věřit a splní se vám, po čem toužíte,“ vzkázala.

 A jako tlustá Valentýna nevypadá. Právě naopak! Pokud zrovna není těhotná, chlubí se sexy plochým bříškem a perfektníma nohama!



¨