neděle 4. listopadu 2018

Muž se chtěl rozvést se svojí ženou. Ta ho poprosila ať měsíc počká… Muž se na konci měsíce rozbrečel. Proč?






V tomto článku vám ukážeme příběh dvou manželů, kteří si až příliš pozdě uvědomili, co je vlastně v životě důležité.




Toto je skutečný, šokující a srdceryvný příběh manželů, kteří se chtěli rozvést. Nezáleží, zda jste ve vztahu nebo ne, měli byste si tento článek přečíst. Ukáže vám jak je důležité milovat, respektovat a vážit si lidí kteří nás obklopují, dokud máme na to ještě šanci.




V jeden večer, kdy manželka servíruje večeři ji manžel vezme za ruku a řekne jí, že chce rozvod. Když se ho žena zeptala: proč? On řekl, že už ji nemiluje, a že už má jinou ženu. Tak se rozhodl podat žádost o rozvod, podle níž by ženě nechal dům, auto a 30% z jejich podniku.

Rozvod je často nejtěžší pro děti

Nicméně, když si žena žádost o rozvod přečetla, vyhodila ji. Byly spolu deset let a pro ženu byl rozvod nepřijatelný. Přesto s ním souhlasila, ale měla pár podmínek. Řekla, že od něj nic nechce. Požádala ho, aby s rozvodem měsíc počkali.





Během toho měsíce měli žít tak, jakoby se nic nebylo stalo. Žádala to kvůli synovi, který měl před zkouškami a nechtěla ho tím stresovat. Také ho požádala o to, aby ji během toho měsíce odnášel do jejich ložnice na rukou, tak jak to udělal v jejich svatební den.





Manžel si myslel, že se zbláznila, ale rozhodl se akceptovat její podmínky. V první den jak ji nesl ke dveřím, jejich syn šťastně kráčel za nim. Potom zavřela oči a požádala muže, aby o rozvodu synovi nic neřekl. Po dvou dnech se naklonila k jeho hrudníku a on si uvědomil, že už není taková mladá a myslel si, že její vrásky a šedivé vlasy jsou kvůli rozpadu jejich manželství.




Po deseti dnech mezi nimi opět začínala narůstat přitažlivost. Manžel zpozoroval, že jeho žena výrazně ztratila na váze. Myslel si, že jí způsobil obrovskou bolest a žal. Jednoho dne, jak přenášel svou ženu přes práh opět se cítil jako v den jejich svatby a začal měnit názor na rozvod.




Také si uvědomil, že se stále milují, jen upadli do rutiny, kde zanedbávali maličkosti v jejich životě. Po dvou dnech koupil manžel ženě květiny a připsal k nim věnování: “Budu tě nést na rukou každé ráno dokud nás smrt nerozdělí”.




Muž se tedy rozhodl vrátit domů. Utíkal po schodech, aby svou manželku mohl vidět, ale našel ji mrtvou. Trpěla rakovinou a on byl příliš zaneprázdněn, aby si uvědomil, že byla nemocná.




Jeho žena věděla, že umírá a proto ho požádala o to, aby s rozvodem měsíc počkal. Díky tomu jejich syn nebude mít špatné vzpomínky na jejich problémy v manželství a bude vidět ve svém otci dobrého milujícího manžela.
Dámy a pánové je důležité, abyste pamatovali na toto – malé detaily jsou důležité v každém vztahu. Více než auto, bohatství, či majetek. Měli byste si vážit vašeho vztahu a nezanedbávat maličkosti, protože si můžete uvědomit co vlastně máte, až když bude pozdě.
Jestli se vám tento příběh líbil, tak budeme rádi, když jej budete sdílet se svými přáteli.