pátek 12. dubna 2019

Boj o peníze! Lucie se drsně chytla s matkou kvůli honoráři z Výměny

Vztah Evy a její dcery Lucie po natáčení úplně vyhořel. Matka svou dceru dokonce vyhodila z domu. Lucie nyní promluvila o finanční odměně z Výměny, na kterou má podle sebe nárok!



Ve středeční premiérové Výměně manželek poznali diváci rodinu ze Zbůchu, kterou tvoří Eva (43), Martin (47), Lucie (23), Michal (12), Eliška (8) a Kája (8). Na druhé straně se seznámili s Michaelou (28), Otou (40), Michaelou Miou (2) a Julií (3 měsíce), kteří žijí v Saběnicích.
Nekončící spory mezi Lucií a její matkou Evou nemají konce. Jedním problémů bylo, že Lucie nic nedělala, nebyla schopná si najít práci a je prostě líná. Evě došla s dcerou trpělivost a rozhodla se k ráznému kroku. Doma vyměnili zámky u dveří a už nechtějí mít s Lucií nic společného.




Eva si také stěžovala, že po nich Lucie chtěla peníze z natáčení Výměny manželek a stále jim vyčítá, že jim kupovala různé věci a oni ji obrali o peníze. Samotná Lucie si na svém trvá a má dle svých slov na odměnu nárok. „No, jako půlku jsem chtěla, protože táta mi spořil od malička peníze a ona si je pak vzala a nedala mi ani tu čtvrtku. Takže na peníze správně měla mít nárok,“ nechala se slyšet.Navíc prozrazuje, kde rodina vzala pozemek, na kterém chce postavit rodinný dům. „Pozemek jsem kupovala já,“ říká rezolutně.





Lucie si také myslí, že její nevlastní otec Martin, který prodělal dva infarkty, ještě není zcela v pořádku, ale její matka ho nutí do práce, protože chce mít ten rodinný dům.

Sledujte premiérový díl oblíbené reality show ve středu 17. dubna ve 20:20 na Nově!