čtvrtek 25. dubna 2019

POMOZTE NAJÍT ČLOVĚKA, KTERÝ NECHAL PEJSKA V LESE. POVĚSIL HO V TAŠCE NA STROM!






Nečekaný nález se podařilo objevit lidem v lese v Poděbradech. Někdo totiž vzal malé bezbranné štěně, dal ho do tašky a pověsil v lese na strom. Přítel ženy, která pejska našla, slyšel prý kňučení, a tak se šli oba s ženou podívat, co ony zvuky vydává. Ihned poté, co našli pejska viset na strome, zavolali policii. Mimoto žena dala na facebook příspěvek, kde požádala veřejnost o pomoct. Dle následných informací prý pejska v lese zanechal muž, který následně odjel v černém SUV.



Dále žena informovala veřejnost, že pejsek je momentálně u městské policie. Poté co štěně projde veterinou, půjde do místního útulku. Zároveň požádala o pomoc i veřejnost, aby pomohli dopadnout muže, který štěně v lese zanechal.




Příspěvek ženy vzbudil veliký ohlas a podle všeho už má pejsek dokonce i nový domov. Všem na facebooku poděkovala o oznámila jim onu novinu, že pejsek už má nové majitele.



Co se týče pátrání po neznámém muži, který pejska v lese nechal, tak to pokračuje. Muž je prý zhruba 180 cm vysoký, hubená postava. Měl na sobě kšiltovku, zřejmě tmavé vlasy a černé SUV či pick up.