neděle 21. dubna 2019

SATANSKÉ MONSTRUM: Dívka (18) zabila bratra (†5) a pak snědla jeho penis!




Odpornost, kterou spáchala osmnáctiletá dívka kvůli černé magii. Karina Roque zabila svého bratra, uřízla mu penis a pak ho snědla! Teď je ve vězení za brutální vraždu bratra a pokus o vraždu strýce.


Karina Roque (18) z jihovýchodní Brazílie zřejmě věří na černou magii. Kvůli tomu teď musí brazilská policie vyšetřovat opravdu nechutný čin. Mladá teenagerka se přiznala k umučení pětiletého bratra. Policie nalezla zohyzděné tělo na podlaze obklopené svíčkami. Maycona Roqueho (†5) nalezla matka v rodinném domě poté, co se vrátila z nákupů. Syna svěřila do péče jeho starší sestry, ovšem to byla obrovská chyba.





Protože Karina má v oblibě satanistické hrátky a věří na černou magii, tak byla schopná něčeho tak moc hrozného. Zabila mladšího brášku. Ale nebylo to jen tak. Satanka nalákala bratra do pokoje příslibem, že si zahrají hru, a pak ho udusila polštářem. Nalezené tělíčko chlapce bylo v šíleném stavu. Hlava byla zčásti rozkuchaná, probodané oči, pořezané zápěstí a spálené nohy. Bohužel to není vše.





Démonka se přiznala, že nebohému dítěti uřízla penis a pak ho dokonce snědla. Po odhalení tohoto příšerného činu se pokoušela šílená dívka utéct. Byla agresivní, po strýcovi, který se ji pokoušel zadržet, hodila kámen a zranila ho. Při útěku po ní vystartoval pes, ale i toho přelstila a pokousala ho. Nyní sedí dívka v ženské věznici v cele pro dámy se sklony k sebevraždám. Dívka nejspíše bratra zabila v rámci uctívání ďábla. Ale podle matky prý s dívkou nikdy předtím problémy nebyly. Byla tichá a o bratra se vždy hezky starala. Celý případ se nyní prověřuje.