čtvrtek 12. září 2019

Video: Po dálnici D4 se proháněla formule, policie prosí o pomoc při pátrání po řidiči







Příbramská policie pátrá po neznámém řidiči formule, která se proháněla po dálnici D4. Policisté prosí o pomoc svědky, kteří zaznamenali jízdu červeného závodního vozidla.





Po dálnici D4 se zatím v neznámý den proháněla formule. Příbramští policisté v současné době pátrají po řidiči závodního vozidla, protože došlo k porušení zákona č. 361/2000 Sb. o provozu na pozemních komunikacích.





„Policie má k dispozici dva videozáznamy, na kterých je zachycena jízda formule po dálnici. Motoristé, kteří vůz natočili, videa umístili na sociální síť. Prosíme o pomoc při pátrání po řidiči formule svědky, kteří by mohli poskytnout důležité informace k jízdě závodního auta. Také žádáme osoby, které video natočily, aby se ozvaly na telefonní číslo 974 879 469 nebo 974 879 503,“ uvedla mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.







 „Dále žádáme všechny ostatní svědky, kteří by mohli poskytnout důležité informace k jízdě závodního auta, popřípadě ke zjištění jeho řidiče, aby se také ozvali na výše uvedené telefonní číslo,“ doplnila mluvčí.