středa 20. května 2020

Neuvěřitelné, lidi v zoo vyrývali svoje jména na zvíře!






Každý má za to, že zvířátko v zoologické zahradě se mají pěkně a jsou v bezpečí. Ale vždy se najdou lidi, který se to snaží narušit, a dělají opravdu něco hrozného. Následnou hroznou ukázkou to vše pochopíte, nějací lidé se rozhodli udělat něco hrozného a ještě k tomu 35letému nosorožci, který se nachází v zoologické zahradě skoro 500 km od Paříže. Nějací lidi totiž napsali tomuto nosorožci na záda Camille a Julien.



Ředitel téhle zoo, řekl že nosorožci to bylo vryto na už odumřelou kůži. V této zoo je to udělané tak, že když se nosorožec otočí zadkem k návštěvníkům je možnost mu šáhnout na zadek. Samozřejmě, že 99% lidí si ho pouze pohladí, a mají k němu respekt. Ale bohužel pak existují lidi, kteří nemají žádné zábrany. Je, ale důležité, že se nosorožcovi nic nestalo a podle vyjádření zoo na sociálních sítích to zřejmě jednorožec ani necítil. Ale je velmi rozhorčená jak něco takového může někdo udělat chudák zvířátko!




Stejně na tom jsou i komentující, kteří tento čin vesměs důrazně odsuzují. Doufejme tedy, že se z tohoto případu lidé poučí a nic podobného se už opakovat nebude.









Ať už totiž nosorožec něco cítil, nebo ne, i podle následujících fotek vám snadno dojde, že tohle jednání je přinejmenším ponižující a nelidské.