neděle 29. října 2023

Bývalý přítel Shopaholic Adel má novou práci. Balí objednávky pro obchod se sladkostmi

 




Jak se daří bývalému příteli Shopaholic Adel Davidovi? Na to se ptá mnoho lidí. On je však ohledně soukromého života poměrně uzavřený. Sám sliboval, že si najde práci, ale dlouho zůstával nezaměstnaný. Nyní to však vypadá, že svým slibům dostál. Na TikToku balí objednávky sladkostí pro firmu Candy Life. Ná svém účtu streamuje farmářské videohry a uráží Shopaholic Adel.

David Pražák alias Fregamercz je, kromě vztahu se Shopaholic Adel, známý tím, že toho moc nenapracoval. Po celou dobu vztahu se Shopaholic Adel neměl mít práci a žít pouze z výdělků své přítelkyně. Poté, co se rozešli, však začal slibovat, že si najde práci a obrátí svůj život naruby. Místo spořádané práce však přišly podivné spolupráce a zřejmě opilé streamy. Údajně se i zadlužil a žádal prý své známé o peníze. Nyní to však vypadá, že to u něj vypadá na novou pracovní kariéru. Brigádně balí objednávky pro firmu se sladkostmi Candy Life. Ve volném čase streamuje na TikToku a hrubě uráží Adel.

Reklama z Youtube



Na TikToku se začala objevovat videa od účtu Candy Life, jejichž sledovanost raketově vylétla poté, co se v nich začal objevovat právě Pražák. Uživatelé tak začali uvažovat, jestli se Pražák nezapletl opět do nějaké pochybné spolupráce, či jestli si už konečně nenašel práci. Na tuto otázku odpověděl pro antiyoutuber.cz za Candy Life Vojtěch Hlaváček. „Není to spolupráce. Dalo by se říct, že to je přátelská výpomoc a zároveň zařazení Davida do nějakého pracovního procesu,“ říká Hlaváček.

Vypadá to tedy tak, že pokud bude Pražák schopný pravidelně do nové brigády docházet, zajistí si tím stálou práci na hlavní pracovní poměr. Jak si tedy v posledních týdnech Pražák bez práce vedl? Zřejmě ne moc dobře. Původně prý kontaktoval Hlaváčka s prosbou o půjčení peněz. „David byl v háji a neměl žádné peníze. Chtěl si ode mě peníze půjčit. Já jsem byl spíš pro to, udělat takzvaný výchovný proces. Chtěl jsem tedy, aby si ty peníze u mě vydělal, než půjčil,“ vysvětluje Hlaváček.