pondělí 9. října 2017

Našla se Míša Muzikářová


Míša Muzikářová se celou dobu nacházela u své babičky z otcovo strany.




Zde najdeš celý článek o tom co se stalo a dělo s Míšou M.

Zdroj : Blesk.cz
Míša Muzikářová zmizela 11. ledna a od té doby jako by se po ní zem slehla. Policie vyslechla téměř tisíc lidí, prohlédla hodiny kamerových záznamů. Bohužel se musela přiklonit k nejhorší variantě, že je dívka po smrti. Pachatele ale nemá, hlavní podezřelý Ota S. spáchal sebevraždu. Tuší však, že její tělo se nachází někde na trase mezi Ústím nad Labem a Plzní. Ve snaze zjistit jakoukoli další informaci vyslýchá policie i lidi, kteří se vydávají za senzibily. Podle policie může jít jen o zástěrku, možná vědí více...
Zatím poslední tipy, které policie dostala, byly od psychotroniků a označovaly místa, kde by Michaela měla být. "Kriminalisté se veškerými podněty zabývají, avšak doposud nic konkrétního tyto nové podněty nepřinesly," řekla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.
Obdobných informací dostala policie za více než půlroční pátrání desítky, k nalezení dívky ale nevedla žádná. I přesto policie informace od senzibilů prověřuje. "Ten člověk může být osoba, která k té věci má nějaký vztah, a ten vztah zastře tím, že se představí jako čarodějnice, psychotronik nebo nevím co. A proto nemůžeme podcenit takový poznatek," řekl už dříve náměstek krajského policejního ředitele Zbyněk Dvořák.


Dívka zmizela 11. ledna, v ten den nepřišla do školy. Její matka odcházela do práce kolem 5:00, v té době měla dívka doma oblečení a věci do školy. Fyzicky ji ale nekontrolovala. Když tentýž den v 18:54 nahlásila pohřešování, věci v bytě nebyly. Kriminalisté se přiklonili k tomu, že její zmizení má na svědomí partner její matky. Ten na konci ledna spáchal sebevraždu. Policii k tomuto přesvědčení dovedly hrubé rozpory v jeho výpovědích. Jeho auto bylo ráno 11. ledna zachyceno na kamerách na příjezdu do Plzně, byť kriminalistům tvrdil, že byl v té době doma. Po jeho smrti našli v jeho autě školní pomůcky patřící zmizelé školačce. Muže navíc kriminalisté podezřívali ze skutků se sexuálním podtextem. Byl také obžalován z pohlavního zneužití, k soudu už ale nedošlo.


Policie vyslechla skoro tisíc lidí, prohlédla stovky hodin kamerových záznamů a prověřila desítky tipů od veřejnosti. Opakovaně hledala tělo dívky jak na Plzeňsku, tak například na ústecké skládce. Policie před několika týdny případ odložila, lhůtu pro odložení případu stanovuje trestní řád. Minulý týden navíc školačka vypadla z databáze Dítě v ohrožení, která pomáhá zrychlit pátrání po hledaných dětech.Nadále je v databázi pohřešovaných.



Policie se na základě všech informací, které shromáždila, domnívá, že děvče je po smrti a jeho tělo je ukryté na cestě mezi Ústím a Plzní, kde jediný podezřelý pracoval. "Určitě budeme dál pracovat s rodinou tak, abychom případně zjistili další indicie, které by nás mohly dovést k tělu," řekl už dříve kriminalista Martin Charvát.