čtvrtek 26. října 2017

Okamura chce zakázat McDonald`s. Když mu bylo 18, zapomněli mu dát do burgeru okurku





Po včerejším prohlášení Tomia Okamury, ve kterém trvá na tom, že udělá vše pro zestátnění veřejnoprávních médií, je svoboda slova v ohrožení. Český rozhlas Plus totiž vytvářel jeho kreslenou karikaturu, která ho zesměšňovala před volbami, což se samozřejmě nesmí. Česká televize a Český rozhlas nejsou jediné instituce, kterým se chce Okamura pomstít. Na staré křivdy nezapomíná ani ve spojení s fastfoodovým řetězcem McDonald`s.


Tomiova pomsta. Tak by se dal nazvat současný povolební stav, kdy se Tomio Okamura rozhodl pomstít se všem, kteří ho v životě podvedli nebo si z něj v minulosti udělali legraci. Jako první přišla na paškál veřejnoprávní média, když pod tlakem nepříjemných otázek na Okamurův účet v pořadu Dvacet minut Radiožurnálu na Českém rozhlase obdržela hrozbu, že si na Českou televizi a Český rozhlas posvítí. Prohlásil, že bude usilovat o zrušení koncesionářských poplatků a následné zestátnění těchto dvou institucí.


Takto diktátorsky Okamura reagoval poté, co se ho moderátorka Marie Bastlová zeptala na finanční spory v Úsvitu, který vedl před založením SPD. Okamura se ohradil, že je vše uzavřené a prošetřené policí a jediný, kdo má finanční problémy, je Český rozhlas, který vybírá poplatky z přijímače od občanů a navíc vede netransparentní hospodaření, což by měl změnit navrhovaný zákon SPD, který by zaručoval kontrolu veřejnoprávních médií NKÚ. V případě, že by se SPD dostala do vlády, tak by se pokusila prosadit tuto část jejich politického programu.


Zmizí McDonald z České republiky? Rozhodne referendum

Tomio posléze pohrozil, že si posvítí ještě na jednu nadnárodní organizaci, která mu leží v žaludku od střední školy. Když bylo Tomiovi asi 18 let a odcházel mírně podnapilý spolu se svým dlouholetým kamarádem Miloslavem Roznerem z vyprodaného koncertu kapely Tublatanka, rozhodli se, že navštíví americký fastfood McDonald`s. Po objednání čtyř chesseburgerů a následném odchodu z provozovny se mladý Tomio dočkal nečekaného překvapení. Při dojezení druhého burgeru cestou domů nenarazil na okurku. Někdo mu ji tam zapomněl dát. Celý rozzuřený a naštvaný na zpropadený kapitalistický systém si slíbil, že se v dospělosti stane uznávaným politikem a síť McDonald`s v České republice zakáže.


Prozatím veřejnoprávní média navíc tají, že uprchlíci a ekonomičtí migranti odmítají jíst naše národní jídlo, a proto se živí výhradně ve fastfoodových řetězcích typu McDonald`s nebo KFC. Co bychom také mohli čekat od těchto svalnatých a nadržených muslimů ve značkovém oblečení a s luxusními mobilními telefony v ruce.



Postupně se rozlučte se svým oblíbeným McFlurry. O všem samozřejmě rozhodne přímá demokracie. Již brzy! 
A zde se manažer Argemy Miloslav Rozner stal poslancem za SPD.