úterý 28. listopadu 2017

Jsem ztracená Maddie, tvrdí krásná studentka a má prý důkaz




Harriet Brookesová, studentka z Manchesteru tvrdí, že je ztracenou Maddie McCannovou, která zmizela během rodinné dovolené v Portugalsku v roce 2007. Své tvrzení v žertu rozšířila po sociálních sítích a jako důkaz uvedla mateřská znaménka, která má na stejných místech jako zmizelá Maddie.
"Většinou nevěřím na konspirační teorie, ale myslím, že jsem Maddie McCannová," svěřila se Harriet svým přátelům. K tomu doplnila fotky se znaménky, která má na stejných místech jako Maddie. Jedná se o hnědou skvrnku v oku a pihu na stehně. O případu informovala britská média, včetně The Sun.


Skupinovou konverzaci přátel sdílela jedna z dívek na Twitteru a stal se z ní virální hit. Za krátkou dobu příspěvek sdílelo více než 30 tisíc lidí. Přestože je velmi málo pravděpodobné, že by Harriet mohla být zmizelá Maddie, pravdou zůstává, že je dívence až nápadně podobná.

Malá Maddie zmizela během rodinné dovolené v Portugalsku v roce 2007. Beze stopy se ztratila z apartmánu, kde byla rodina ubytována, zatímco rodiče byli pryč. Ti hledání po milované dceři nevzdávají.


Případem se zabýval nespočet detektivů a poslední stopy je zavedly do Bulharska, kde se snažili vypátrat tajemnou dámu ve fialovém. Ta měla být klíčovou svědkyní v případu zmizení. Žena však tvrdí, že není ta, za kterou ji rodiče zmizelé mají.

Vyšetřování již stálo miliony liber. V současné době na případu pracují čtyři detektivové. Od roku 2007 se ozvalo na 9 tisíc lidí, kteří tvrdí, že Maddie viděli.