středa 6. prosince 2017

Martynčák Zdenu brutálně zmlátil! Čeká ji ještě něco daleko horšího






Další drsný výstup Andreje Martynčáka zažila v úterní Ordinaci v růžové zahradě 2 Zdena Suchá. Hokejista se opil a zmlátil nebohou doktorku tak surově, jako ještě nikdy předtím. To je ale nic proti tomu, co Zdenu teprve čeká.
Martynčákova agrese se den za dnem stupňuje. Začalo to smýkáním za ruku, pokračovala fackou a znásilněním, včera už hokejistovi ruply nervy úplně. Zdenu surově mlátil a dokonce s ní praštil o kuchyňskou linku.


Martynčákovi přitom stačí sebemenší záminka, aby si na Zdeně mohl svou agresi vybít. V úterním díle ji přiměl, aby se postarala o jednoho malého hokejistu, kterého Andrej trénuje. Ten si při zápase ošklivě zlomil ruku. Martynčák ho totiž donutil hrát, i když chlapce ruka předtím bolela.

Jenže ze Zdeny je už jen uzlíček nervů, operaci nezvládla tak, jak chtěla, a chlapec musel na sál znovu. To Martynčáka posilněného alkoholem rozzuřilo. Vyčetl jí, že je neschopná: "Jsi blbá, neschopná kráva," křičel na ni. Pak se na bezbrannou Zdenu vyhrnul.


To je ale ještě nic proti tomu, co ji čeká. Martynčák kolem sebe bude pouštět hrůzu. Vyhrožovat bude nejen Zdeně, ale také Davidu Suchému. Vše už brzy vygraduje hodně brutální scénou. Martynčák Zdenu zkope a spoutá přímo u ní v bytě. Situace nakonec dojde tak daleko, že padne výstřel!

Jak to se Zdenou dopadne? A zasáhne výstřel někoho? To se dozvíte v nadcházejících dílech Ordinace v růžové zahradě 2. Sledujte ji každé úterý a čtvrtek ve 20:20 na Nově! Předchozí díly si můžete zdarma pustit na NOVA Plus, všechny jsou ke zhlédnutí na VOYO.