středa 13. prosince 2017

Šestiletý YouTuber, který ročně vydělává více, než vy za celý život

Ryan má rád všechny hračky a to rád ukazuje ve svých videích. Dětí, které se při tom natáčí jsou na YouTube spousty, ale většinou to nedotáhnou tak daleko, jako Ryan. Až 20 ze 100 nejpopulár­nějších kanálů na celém Youtube tvoří kanály zaměřené na hračky. Odhaduje se, že v budoucnu bude takových kanálů mnohem více.


Ryan se se svým kanálem “Ryan ToysRewie” dostal už i do známého časopisu Forbes. Umístil se na 8. místě, vedle známých jmen jako Smosh nebo PewDiePie. První místo přebral Daniel Middleton (DanTDM), který sesadil “krále Youtube” Felixe Kjellberga (PewDiePie). Již zmiňovaný PewDiePie ztratil dost sledujících po několika rasistických komentářích.





Ryanova sláva začala začátkem roku 2015, kdy ho internetový magazín The Verge sdílel na svých stránkách. O čtyři měsíce později se jeho kanál stal obrovským virálem. Od té doby se Ryanova rodina snaží vydávat videa každý den. Níže uvedené video má již přes 100 milionů zhlédnutí. Takže Ryan si jen tímto videem vydělal přes 1 milion dolarů. Toto číslo je ovšem pouze orientační, protože nezáleží jen na počtu zhlédnutí. Závisí to také například na počtu kliknutí na reklamu nebo jiných spoluprací.





Ryan se rozhodl točit videa už ve svých čtyřech letech, protože většinu času trávil hraním si s hračkami a sledováním recenzí na YouTube. Ryan je k tomuto vedený rodiči, kteří videa natáčí, povzbuzují ho a dělají režii. Jejich kanál odebírá přes 10 milionů lidí, což při aktivním sledování všemi odběrateli může přinést výdělek přes 1 milion dolarů za video. A jaký názor máte na jeho videa vy? To nám můžete napsat do komentářů.