úterý 5. prosince 2017

Veřejné masturbační budky vyzkoušelo první den 100 mužů



Prodejce sexuálních hraček Hot Octopuss dostal úžasný nápad. Z telefonních budek, které už dnes neměly žádné uplatnění, protože takřka všichni mají vlastní telefon, vytvořil masturbační budky zvané „GuyFi“.

Jakmile vstoupíte do masturbační budky, která se nachází například na 5th Avenue v New Yorku, uvidíte před sebou židli a laptop. Společnost chtěla nabídnout lidem něco, čím by mohli zmírnit stres. Inspirovala se průzkumem, podle něhož 39 % dotázaných mužů v New Yorku připustilo, že v práci masturbují. Z tohoto důvodu společnost vytvořila speciální budky, do které si může člověk z kanceláře odskočit, protože mu nabídne příjemnější a soukromější prostředí. A nechybí ani vysokorychlostní internet, a tak se vám pikantní video nesekne v tom nejlepším. Budky jsou k dispozici 24 hodin denně zcela zdarma.
Už za první den vyzkoušelo masturbační budky sto mužů. Spousta lidí se proti tomuto nápadu bouří a tvrdí, že masturbovat na ulici je podle americké legislativy nezákonné.



,,Není pochyb o tom, že práce od 9 do 5 může být pro tělo stresující, zejména ve městě, které nikdy nespí. Je opravdu důležité, aby se lidé o sebe starali, zůstali zdraví a soustředili se na svůj úkol,“ říká spoluzakladatel Hot Octopuss Adam Lewis.
Zdroj: Mashable
Zdroj: Mashable