neděle 7. ledna 2018

ŠÍLENÉ PROROCTVÍ Nostradama na rok 2019: V Evropě dojde k hrozivé katastrofě! Tohle se blíží





Stejně jako Baba Vanga, i Nostradamus byl jedním z nejvýznamnějších proroků, jehož vize se začaly s odstupem času naplňovat. Co podle něj svět čeká v tomto roce?
Nový rok je tu a s ním i nový začátek plný očekávání a předsevzetí. Jenže i to neznámé má svoji odvrácenou stranu. Strach z neznámého. Co nás čeká? Co bude? Tohle před lety neřešila jenom bulharská věstkyně Baba Vanga, ale ještě před ní i významný prorok Nostradamus.


Říkáte si, že jsou to jen další povídačky? Možná. Nostradamus však už v minulosti předpověděl události, které se pak v osudný okamžik skutečně staly. Jednou z nich je krutovláda Adolfa Hitlera v době 2. světové války a další například teroristický útok 11. září 2001. A co tedy přijde podle moudrého Nostradama tento rok?
Všechno nasvědčuje tomu, že následující události vyvrcholí 3. světovou válkou. Ta začne ve Francii a potrvá dlouhých 27 let. Konkrétně v roce 2019 má ale dojít k výbuchu italské sopky Vesuv. Přírodní katastrofa však nemine ani Spojené státy americké. Na západním pobřeží má dojít k ničivému zemětřesení, které bude mít pro celou Ameriku fatální následky... Tak co myslíte, naplní se hrozivé předpovědi?