čtvrtek 29. března 2018

Kněž požádal nevěstu, ať udělá sestře místo. To, co udělal ženich, šokovalo všechny přítomné!



Kněž požádal nevěstu, ať udělá sestře místo. To, co udělal ženich, šokovalo všechny přítomné!





Ashley a Hannah jsou nejenom sestry, ale také velmi dobré přítelkyně. Když Ashley zjistila, že její mladší sestra je tak trochu jiná, vůbec jí to nevadilo a nijak to nepoznamenalo jejich vztah. Hannah má Downův syndrom a velmi silnou cukrovku. Ashley se za svou sestru a její postižení nikdy nestyděla a chovala se k ní, jako kdyby byla zcela zdravá.
Když se Ashley zamilovala do Willa a seznámila ho se svou sestrou, poznal ihned, že jejich sesterská láska je opravdu ojedinělá. Hannah ho udivila svou bezprostředností a smyslem pro humor. Stala se jeho kamarádkou, která neznala faleš, intriky a podlé jednání.




V den jejich sňatku s Ashley se Will rozhodl překvapit nejenom svou nastávající, ale i Hannah. Jakmile kněz oddal snoubence, požádal nevěstu, aby udělala místo své sestře. Ashley ani Hannah nic netušily, ale kněze poslechly. Hannah předstoupila, Will před ni pokleknul a zeptal se jí, zda se chce stát jeho přítelkyní na celý život. Hannah pochopitelně souhlasila, a tak kněz začal s novým obřadem. „Slibuješ, že budeš Willova nejlepší kamarádka, budeš mu vyprávět hloupé vtípky a starat se o něj?“ Totéž se zeptal i Willa. Oba s úsměvem souhlasili. Co dodat?  Dojemný a krásný příběh lidí s velkým srdcem!
Pokud se vám tento článek líbil, nezapomeňte stisknout tlačítko "To se mi líbí" a SDÍLEJTE to se svými přáteli a příbuznými na Facebooku!