pátek 8. června 2018

Ty nejsilnější páry mají společné tyto tři vlastnosti. Máte je se svou polovičkou také?






O vztahu a o lásce bychom zde mohli psát hodiny. Každý má jiný vztah a každý lásku vnímá rozdílně. Každý vztah také funguje jinak a proto vztahy druhých lidí nemůžeme soudit. Můžeme ale určit, jaké tři vlastnosti mají společně ty nejsilnější páry.




Díky psychologickým studiím a nejrůznějším názorům antropologů a psychologů dokážeme určit tři vlastnosti, které dělají vztahy silnější. My se dnes společně na tyto tři věci podíváme. Vy nám do komentářů můžete napsat, jestli tyto tři vlastnosti ve vztahu se svou polovičkou máte!

Vzájemná empatie

Empatie je schopnost vcítit se do kůže někoho jiného. Není to tak, že bychom druhému stoprocentně rozuměli, ale vždy se o to alespoň snažíme. Snažíme se přijít na to, jak bychom se asi cítili, kdybychom byli na místě daného člověka. Empatie je ve vztahu opravdu důležitá, protože nám pomáhá pochopit emoce druhého člověka. Empatie by proto ve vztahurozhodně neměla chybět.





Držení emocí na uzdě

Člověk by měl být klidný a rozhodně by neměl šílet a s emocemi to přehánět. Stres a problémy nám pomáhá v osobním růstu a proto bychom za veškeré problémy měli být rádi. Držte své emoce na uzdě a zkuste před partnerem nešílet. Pokud se umíte ovládat, je to ve vztahu jedině výhodou a váš vztah bude o dost klidnější a hlavně budete umět problémy řešit lépe – dokonce možná i společně.

Pozitivní iluze

Nejspíše se ptáte, co to vůbec je. Pozitivní iluze nastane v moment, kdy nás něco štve, ale snažíme se nad tím povznést. Určitě vás občas štvou nějaké maličkosti, které dělá váš partner. Může to být například odkládání oblečení na místo, kam nepatří. Cílem pozitivní iluze je však nenechat se vytočit. Přeci jenom křičet na partnera a hádat se s ním kvůli maličkosti je opravdu zbytečné.