úterý 5. června 2018

Na muže, který se opaloval nahý, zaútočil racek a utrhl mu varle!













Zdivočelý racek utrhl muži varle, když se nahý opaloval na své zahradě. Odborníci tvrdí, že obvykle plachý pták si odhalené mužské partie spletl s párem ptačích vajíček, která se rozhodl posvačit.



Vetřelec na zahradě

Muž, jehož jméno nebylo uvedeno, dřímal pod slunečními paprsky na zahradě svého domu poblíž anglického města Ipswich, když najednou z oblohy přiletěl racek a jedním klapnutím zobáku mu utrhl pravé varle.





S agonickým křikem se vzbudil

Jakmile otevřel oči, uviděl, jak si pták odnáší jeden z jeho nejdražších „klenotů“ ve svém žlutém zobáku, a cítil nesnesitelnou bolest v rozkroku.
Jeho žena následně zavolala záchrannou službu a lékaři na pohotovostním oddělení Ipswichské nemocnice mu ránu následně museli zašít a dát mu antibiotika, aby nedošlo ke vzniku infekce.





Jeden nejmenovaný zdroj z nemocnice uvedl: „Když toho chudáka přivezli, nikdo tomu nemohl uvěřit. Bylo tam hodně krve a on byl v agónii, ale za pár týdnů mu bude líp. Zranění ho neohrožuje na životě a testy ukázaly, že jeho druhé varle nadále funguje správně, takže bude moci mít děti.“

Rackové se živí vajíčky ostatních ptáků

Mluvčí organizace Seagull Watch International, která se zabývá výzkumem racků, potvrdil, že tito ptáci se často krmí vajíčky dalších menších ptáků.
„Vajíčka jsou plná proteinů – proto je nakonec jíme také my. Racci často kradou vejce dalších ptáků, takže je velmi nešťastné, že genitálie tohoto muže připomínaly pár vajíček v hnízdě. Byl to bezpochyby mladý dospělý racek, který se stále učí být samostatný, řekl.

“Doporučujeme nasadit si trenky”

„Jedná se o první takový útok, o kterém jsme ve Spojeném království slyšeli, a nejspíš jde také o výjimečný úkaz, jen v tomto případě má tento konkrétní racek nyní zálibu v „mužských vejcích“, a proto doporučujeme obléci si při opalování nějaké trenky,“ dodal.

Ipswichská nemocnice odmítla poskytnout jméno muže i jakékoli další informace.

Incident se odehrál ve stejné oblasti, kde před časem jinému muži utrhla varle pro změnu veverka, když spal venku nahý při příležitosti Mezinárodního dne nahého zahradničení. Náhoda? Nemyslíme si!