neděle 17. června 2018

Vaše jméno skrývá mnoho tajemství ohledně vaší osobnosti. Co znamená to vaše?






Vaše jméno v sobě skrývá klíč k pochopení vaší osobnosti. Mrkněte na tyto jména a zjistěte o sobě více. Jestli jsme vaše jméno neuvedli, napište nám do komentáře a příště to napravíme!



Patrik

Těžký individualista, který svým zvláštním přístupem k životu poděsí rodiče natolik, že začnou mít podezření, zda není postižený nějakou formou autismu. Potřebuje vlídné a trpělivé zacházení, pak je schopný opravdu velkých výkonů. Protože mívá problém najít podobně nastavenou partnerku, žení se většinou později, někdy raději vůbec ne.

Oldřich

Láskyplný člověk, vyloženě rodinný typ. Nezahrává si s city druhých, velmi dobře totiž ví, že by je mohl bolestivě ranit a způsobit jim trauma. Zodpovědný a seriózní, ale zároveň něžný a romantický, na sňatkovém trhu se dlouho neohřeje, dá se totiž očekávat, že se o něj ženy brzy porvou.

Lenka

Většina těchto žen nemívá příliš šťastný život, v pravidelných intervalech u nich bohužel řádí zvýšená karma. Nejvíce se to dotýká jejich milostného života, většinou jsou to ony, kdo bývá opuštěn partnerem, a mnohdy se marně ptají proč.

Matěj

Muž, který bývá proměnlivý jako aprílové počasí, v jednu chvíli sluníčko a obratem ruky černý bouřkový mrak. Dokáže se okamžitě rozhodnout, někdy je to ale spíš na škodu, měl by napřed dobře zvážit všechny možné varianty.



Jana

Uživatelka tohoto jména většinou bývá dobrou hospodyní, manželkou a matkou. Narodí-li se však ve znamení Berana nebo Štíra, mívá velké ambice a jde si za svým cílem bez ohledu na ostatní. Ze všeho nejvíc nesnáší nespravedlnost, vášnivě chrání práva slabších.

Nikola

Samostatná, nezávislá bytost, která se v životě neztratí. Občas se jí podaří udělat skvělou kariéru. Svoji rodinu miluje, od rodičů ale zpravidla odchází velmi brzy a zařizuje si vlastní samostatné bydlení.

Markéta

Ženy tohoto jména často prožijí svůj život v permanentní službě druhým. Často se v rámci svojí profese věnují práci se znevýhodněnými skupinami. Pokud je život zavane jiným směrem, alespoň štědře přispívají na charitu a samy se aktivně věnují různým neziskovým projektům.

Jakub

Numerologové doporučují oslovení “Kubo”, které zmírňuje sobecké zaměření na své vlastní ego. Inteligentní muž, který může v životě dělat cokoli. Nebývá zvláštností, že vykonává hned několik profesí najednou. Většinou miluje hudbu a svůj život si bez ní neumí vůbec představit.





Michaela

Jméno je to sice krásné, ale moc štěstí své nositelce nepřinese. Velmi učenlivá dívka či žena, které dal osud do vínku vyšší karmickou zátěž. Může se to projevit různě, některé z takto “postižených” dam mívají problémy ve vztazích, jiné nemohou mít děti.

Petr

Charismatický muž s inteligencí, kterou rozhodně nezapře. Svůj vnitřní neklid a tvůrčí duši dokáže nejlépe uplatnit v některé umělecké profesi.

Michal

Jeho život bude vždy plný změn, ale nakonec se mu přece jen podaří ukázat smůle záda. Za všech okolností zůstává zodpovědnou osobností, která si udržuje potřebný nadhled. Ve vztazích se mu daří v případě, kdy protistrana pochopí, že má co dočinění s těžkým introvertem, který si svůj vnitřní život zásadně nechává pro sebe.

Eliška

Zajímavá okouzlující žena, která si uchovává mladistvého ducha až do pozdního věku. Muži jí leží u nohou bez ohledu na to, zda je teprve kvítkem v rozpuku anebo už zralou ženou. Ona však svých předností nijak nezneužívá, spíš si chrání své citlivé nitro.

Martina

Příjemná tvářička, která dokáže mužům pěkně poplést hlavy. Přitom je ale cílevědomá a nečiní jí nejmenší problémy dosáhnout vysokoškolského titulu. Ve společnosti bývá oblíbená pro svou kamarádskou povahu.