středa 22. srpna 2018

Kate a William se rozvádějí






Na první pohled působí jako dokonalý pár. Ovšem realita je úplně jiná. Vztah prince Williama (36) a jeho krásné Kate (36) nebyl už od začátku tak idylický,jak se mnoho lidí domnívá. Na čas se dokonce i rozešli!



Kate a William se dali dohromady v roce 2001, když oba studovali na prestižní univerzitě. Jenže málokdo si nejspíš pamatuje, že o šest let později se rozešli. tehdy média spekulovala, jaký byl důvod rozchodu. Byl za tím někdo třetí? Ne! Až po letech se oba rozhodli o tomhle nehezkém období promluvit.



Podle webu The list byli dost mladí a každý hledal svoji vlastní životní cestu. Jejich cesty se ale nakonec znovu střetly, a tak jim došlo, že jsou jeden pro druhého ten pravý. I když Kate tvrdí, že rozchod přinesl i něco pozitivního. Stala se silnější ženou.




Dnes už ale Kate a William působí jako idylický pár, mají tři krásné děti, a i když občas někdo o jejich vztahu zapochybuje, na rozvod to rozhodně nevypadá. Sami si jsou nejspíš dobře vědomi, že při jejich složitém postavení si potřebují být jeden druhému oporou a ne si naopak házet klacky pod nohy.