pátek 28. září 2018

Šílený otec vyhrožoval, že pustí syna z 46 metrů! Chtěl 1000 lajků na facebooku.






Tento Alžířan zřejmě zešílel. Touha po obdivu celého světa mu způsobila takové zatemnění mozku, že málem zabil svého malého synka!




Muž z Alžíru vyvěsil na Facebook děsivé fotografie. Pouze za tričko na nich drží svého malého synka, který visí ve výšce 46 metrů! Dožadoval se 1000 lajků a vyhrožoval, pokud je nedostane, že dítě pustí dolů.




Malý chlapeček v rukou svého šíleného otce. Byt se nachází v 15. patře, 46 metrů nad zemí!




Tento Alžířan zřejmě zešílel. Touha po obdivu celého světa mu způsobila takové zatemnění mozku, že málem zabil svého malého synka!




Jakmile se fotky objevily na Facebooku, zděsil se celý Alžír. Lidé okamžitě zalarmovali policii, která začala ze své centrály v hlavním městě pátrat, odkud snímky pochází.

„Dejte mi 1000 lajků, nebo ho pustím!“ 










K hrozné tragédii naštěstí nedošlo. Podle nepotvrzených informací našla policie pomatence v severním Alžírsku na předměstí Bab Ezzouar. Muže po dopadení okamžitě umístili do vazby. Konalo se zrychlené jednání a následně soud, který šílence poslal na dva roky do vězení.
Do celého případu se vložila řada aktivistů. Jedna z nich, Dalila Belkher k tomu řekla: „To není otec, ale terorista.“  Další z aktivistů, Ali Ben Jeddou, dodal: „Ten muž by měl být potrestán nejtvrdším trestem.“
Jeden z uživatelů Facebooku napsal: „Do očí bijící je, že otec drží svého syna jenom levou rukou, zatímco má v druhé telefon, aby ho mohl vyfotit. To znamená, že fotka je pro něj důležitější než život vlastního dítěte.“
Taky máte husí kůži? Napište nám své pocity do komentářů.





Počet přečtení článku.