úterý 30. dubna 2019

Doktoři varují: Nezkoušejte novou, super nebezpečnou výzvu ShellOnChallenge!






Po všech možných i nemožných výzvách, které se objevily na sociálních sítích, je tu další, možná ještě nebezpečnější než všechny předchozí. Ještě jste neslyšeli o výzvě Shell On Challenge? Tak poslouchejte.



Pamatujete na výzvy typu Ice Bucket Challenge, kdy jste na sebe museli převrhnout kbelík ledové vody? Nebo co ta, kdy se lidi předháněli v tom, kdo s ní víc pálivých papriček známá jako Ghost Pepper Challenge? Nebo docela nedávná Bird Box Challenge pojmenovaná podle seriálu na Netflix, kdy si lidé podobně jako hrdinové seriálu zavazovali oči a snažili se všechno dělat poslepu?



O co jde?

Na Snapchatu se teď rozmohla nová, extrémně hloupá výzva, která se jmenuje Shell On Challenge. O co jde? Lidé jedí jídlo, které na sobě má obal (nebo-li shell). Může to být slupka – třeba v případě banánu nebo melounu, ale klidně i plast – to když se jedná třeba o balené sušenky.




Takže mladí koušou (a polykají) slupky od banánů, prokousávají se slupkami od melounů a požívají plastové obaly! Doktoři varují všechny, kdo by se snad této poslední a nesmírně nebezpečné výzvy chtěli zúčastnit: NEDĚLEJTE TO!