pátek 27. prosince 2019

Pitbull zemřel poté, co šel se svými páníčky na procházku, tímto činem jim ale oboum zachránil život. Před tímto varují ostatní pejskaře










Máte rádi psy? Víte, že psy jsou považováni za nejlepší přátele člověka? Aspoň se to o nich říká, ale je to pravda? Mnozí o tom pochybují a takové lidi najdete téměř všude, nicméně stále ve světě převládá skupina těch, kteří si jsou jistí tím, že pes je opravdu nejlepším přítelem člověka. Dokazuje to také tento příběh, který je jasnou ukázkou toho, že psi v sobě mají něco, co chybí spoustě lidem. Příběh tohoto psa vás dostane a rozpumpuje vaše srdce. Pitbul zachránil dvě osoby před jistou smrtí.



Příběh s (ne)šťastným koncem

Tento velmi mladý pitbull se právě stal skutečným hrdinou. Jako devítiměsíční štěně se totiž obětoval položit svůj život, aby zachránil dva mladé chlapce před nebezpečným korálovým hadem. Povedlo se mu to, protože chlapci přežili. Dodnes mohou tomuto malému pejskovi děkovat za záchranu života. Bohužel už mu to nikdy neřeknou osobně, protože při záchraně přišlo malé štěňátko o život. Stává se z toho tedy šťastný příběh s nepříliš šťastným koncem. Za záchranu dvou životů jeden život padnul.




Štěně začalo štěkat

Hadí korál je považován za druhý nejnebezpečnější had ve Spojených státech. Mladý Oriley a Orion čistili zrovna misku svého štěněte Zeuse a bohužel si nevšimli přítomnosti hada. V tu chvíli ovšem začalo štěně velmi štěkat. Oba se lekli, otočili a když spatřili hada, rychle uskočili pryč. Malé štěně udělalo ovšem pravý opak, vrhlo se přímo na hada. Zuřivě na něj štěkalo, ale bohužel bylo na hada příliš malé a slabé. Stalo se tedy to, že had Zeuse přemohl a štěně tak zemřelo na místě.

Nikdy nezapomeneme

„Jsem mu velmi vděčný za to, že se postavil před mé děti a hada.“ říká majitel psa. Nikdy na Zeuse nezapomeneme. Malí chlapci jsou zdraví a v pořádku. Za to všechno mohou vděčit jejich pejskovi, který pro ně obětoval svůj život. Z toho důvodu bychom se měli k psům chovat vždy dobře, protože nikdy nevíme, kdy mohou zachránit třeba život nám.