Nadměrná konzumace čínských instantních nudlových polévek vede k vytvoření doživotní imunity proti viru covid-19, tvrdí skupina českých vědců.
„Tento instantní pokrm má natolik znepokojivé složení, že nějakým záhadným způsobem dokáže lidské tělo zbavit koronaviru již za několik málo minut,“ vysvětluje vedoucí výzkumu. „Pokud budete čínské polévky z pytlíku konzumovat pravidelně, do týdne si vytvoříte proti viru imunitu.“
„V žádné jiné zemi na světě, ani v Číně, není tak vysoký počet prodaných instantních polévek, jako v České republice. A právě proto disponujeme těmito daty, ze kterých lze tyto fascinující závěry vyvodit!“
„Farmaceutické společnosti budou samozřejmě usilovat o to, aby byly tyto informace zdiskreditovány, a ony tak mohly do světa začít prodávat předraženou, a pravděpodobně neúčinnou vakcínu, “ dodává český přední vědec. „Sdílejte, než to smažou!“