sobota 28. srpna 2021

Od 1. září budou znovu povinné roušky na všech místech. Co vše bude jinak?





 



A je to tu, od 1. září máme v ČR opět povinné roušky a respirátory všude, protože se ukázalo že roušky skutečně ochrání před hromadným šířením nákazy! Zejména roušky vyrobené z Českého nanovlákna, jako se například prodávají na ochrannerousky.cz

Nanovlákno jako jediné dokáže virus zachytit a aktivní stříbro jej zahubí. Tyto roušky můžete navíc i prát a neztrácí účinnost, takže je můžete nosit do konce života.

OCHRANNÉ ROUŠKY Z NANOVLÁKNA PROTI KORONAVIRU >> KOUPÍTE ZDE <<









„Roušky zavádíme od 1. září plošně jen v epidemiologicky nejrizikovějších místech. Nicméně všude tam, kde se pohybuje mnoho různých lidí a nejde dodržovat bezpečný odstup, roušky doporučujeme. Nyní je zásadní, aby lidé nezapomněli, že virus mezi námi je a jen tak nezmizí. Abychom nemuseli zavádět celostátní opatření, musíme být nyní všichni zodpovědní a obezřetní. Prosíme občany, aby dodržovali základní hygienická pravidla – mytí rukou, rozestupy od ostatních a roušky,“ apeluje ministr zdravotnictví Adam Vojtěch.

Co se vše změní?

“I nadále zachováváme nezbytné výjimky z povinnosti nosit roušku, a to u dětí do dvou let, osob s poruchou intelektu, řidičů veřejné dopravy či uživatelů v zařízeních sociální péče a v některých dalších případech,“ uvedla hlavní hygienička ČR Jarmila Rážová. „Zároveň prosím občany, aby v nadcházejícím období zvýšeného výskytu respiračních onemocnění dbali na vyšší hygienu rukou a zejména pokud by se necítili zdravotně dobře, zůstali doma nebo kontaktovali svého praktického lékaře,“ doplnila hlavní hygienička ČR Jarmila Rážová.

Pokračujte do galerie na všechna opatření.