neděle 12. září 2021

RVAČKA VE VÝMĚNĚ: Mirek sahal na Dominiku, manžel mu to spočítal





Na jedné straně kosmetička Dominika Duspivá (30 let) a motorkář Luboš Duspivý (50 let). Na druhé straně výtvarnice Marie Poláková (47 let) a její bláznivý manžel Mirek Polák (57 let). Stačilo jedno výbušné téma a v seriálu Výměna manželek, který poběží ve středu od 20.20 hodin na TV Nova, se zrodila rvačka!





První rodina žije v pronajatém domečku ve vsi Roudné nedaleko Českých Budějovic. "Musela jsem svůj život mému muži přizpůsobit. Hodně věcí musíme tolerovat, protože manželovu koníčku – motorkám – se podřizuje celá rodina,“ říká Dominika, která své nástupkyni napsala v manuálu toto: "Manžel je motorkář tělem i duší, tak se připrav na jeho někdy trochu výstřednější chování. Jinak je hrozně bezva a nekonfliktní. Jestli něco nemá rád, tak je to přikazování, nebo nějaký nátlak na něj."

Ve Výměně manželek vládla hodně napjatá atmosféra:





Mirek nakonec z domu, kde byla Dominika, odešel:

Mirek s družkou Marií žijí ve vleklé partnerské krizi, která se prohloubila po koupi zdevastovaného obrovského stavení v obci Ješovice poblíž Mělníka. Konflikty partnerů často končí rozbíjením nádobí, hádkou a nakonec vzájemnou ignorací. „Mně vadí, že je vzteklej. Kdyby se nevztekal, tak by šlo spousta věcí vyřešit. Nebýt dětí, už bych dávno odešla. Nemám problém se uživit a začít od začátku,“ řekla Marie. „Ona prostě potřebuje zbrojní pas na hubu,“ dodává Mirek na konto své ženy.