neděle 12. prosince 2021

Tato těhotná žena zemřela při autonehodě. Během pohřbu pozůstalí uslyšeli dětský pláč

 









Za život se nám stane nespočet nevysvětlitelných věcí, které by si dokázal jen těžko někdo vymyslet. Ovšem to, co se stalo na tomto pohřbu, nejspíš nic a nikdo nepředčí.


Díky dnešní době, kdy během chvíle můžeme znát informace a dění z celého světa, nás už téměř nic nedokáže překvapit, jenže následující příběh je zcela něco jiného a nad tím, co se opravdu stalo, dokáže jen rozum stát.

Tento článek vypráví příběh těhotné ženy z Toronta, která se v sedmém měsíci těhotenství vydala do nemocnice, bohužel do ní nikdy nepřijela – stala se obětí velmi vážné dopravní nehody. Žena utrpěla poranění hlavy a hrudníku a zranění byla tak vážná, že po příjezdu lékařů byla okamžitě prohlášena za mrtvou.

ZDROJ: SHUTTERSTOCKAvšak ten pravý šok nastal až v den jejího pohřbu, kdy všichni pozůstalí najednou z rakve uslyšeli dětský pláč. Jakmile bylo všem zřejmé, že se nejedná o žádné slyšiny, ale o skutečný dětský pláč, otevřeli rakev a v ní uviděli narozené miminko. I přesto, že žena utrpěla tak vážná zranění, kterým podlehla a byla dokonce 17 hodin uchována v márnici, se děťátku podařilo narodit. Nikdo, včetně lékařů, nechápe, jak je to za daných okolností možné.




I když se holčička narodila velmi slabá a musela první čtyři měsíce svého života strávit v inkubátoru, nyní je zdravá a má se k světu. Velmi zvláštní je také to, že lékaři při ohledávání mrtvé ženy nezjistili, že miminko v ní stále žije. Okolo tohoto příběhu je mnoho nevysvětlitelných věcí, na které zřejmě nikdy nenajdeme odpověď. Jedno je však jisté - je to skutečný zázrak.