čtvrtek 6. ledna 2022

TOP ZAJÍMAVOSTI COMEBACKU: Ozzák se měl jmenovat jinak!

 





Seriál zobrazující každodenní starosti i zašlou slávu dříve známého zpěváka Tomáše Pacovského. I tak lze charakterizovat divácky oblíbený seriál Comeback.

Hrdinou oblíbeného sitcomu Comeback je bývalý discozpěvák Tomáš Pacovský (uměleckým jménem Tomi Paci), který prožil vrchol slávy před dvaceti lety, poté pověsil uměleckou kariéru na hřebík a nyní se pokouší uživit coby majitel obchodu s CD. Plány na normální život mu ale hatí jeho svérázný bratr OZZÁK, zapřísáhlý metalista a zaměstnanec zmíněného obchodu...

Co jste o zákulisí seriálu netušili?

1) Seriálová postava Ozzáka se měla původně jmenovat Kissák. Asi netřeba vysvětlovat, čeho by byl Kissák největším fanouškem...

2) Seriál se natáčel v Hostivařských ateliérech, kde se také natačí Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice.

3) Představitelka Simony Bučkové Simona Babčáková je oproti svým seriálovým dětem starší o pouhých 12 a 14 let!




4) I když se to na první pohled nezdá, byla s maskou Martina Dejdara velká práce. Přeměnit Dejdara na Ozzáka zabralo maskérkám celých dvacet minut.

5) Ozzák v seriálu kulhá. Není za tím ale žádná promyšlená zápletka. Je tomu tak jednoduše proto, že v počátcích natáčení byl Martin Dejdar po operaci menisku.

6) Casting nebyl bez problémů, všichni možní Ozzáci totiž tuto postavu hráli jako nepříjemného ožralu, což se producentům nelíbilo.

7) Navzdory tomu, že má být Lexa úplný ňouma, měl mnoho dívčích fanynek. Do seriálové akce „Lexa hledá holku“ se dokonce přihlásilo přes internet 1700 dívek, které byly ochotné se s tímto klukem seznámit.




Seriál Comeback můžete sledovat každý den na www.fakeclanky.cz, a to hned všechny díly za sebou!