neděle 23. října 2022

Shopaholicadel se snaží o dítě: Hysterický pláč, slova o menstruaci a snoubence nazvala č*rákem.

 




Kontroverzní influencerka Shopaholicadel se netají tím, že by se svým partnerem Davidem chtěla dítě. Velmi otevřeně se na tohle téma zaměřila na svém Instagramu, kde mluvila i o své menstruaci, která se jí opozdila kvůli haterům. Ač za svého vyhublého snoubence Davida často mluví a říká, jak ji miluje, také ho i velmi často před lidmi komanduje, nepouští na záchod a v jednom z nových záznamů předvedla hysterické divadlo - svou lásku dokonce nazvala č*rákem. Jak tohle dopadne?



U Shopaholicadel člověk nikdy nedokáže předem odhadnout, co vypustí z pusy. Tentokrát se rozhodla rozpovídat o své menstruaci, která se jí opozdila. A fanouškům na Instagramu chtěla vysvětlit, proč tomu tak je.


"Lidičky a zlatíčka, chtěla jsem vám oznámit, že menstruaci jsem nedostala. Očividně se mi to, jak říkal Davča, opozdilo kvůli stresu. Teď právě jsem dostala menstruaci, a tak vím, že si můžu vzít prášek na bolest a vyležet to. Nedostala jsem to, bylo to opožděné měsíc a půl kvůli stresu a haterům, takže jsem to dostala až dneska," řekla Adéla s tím, že o dítě se bude se svým snoubencem Davidem snažit dál. Místo toho, aby nechala mluvit Davida, hned za něj řekla, že ji miluje a je s ní šťastný, ač mu zakazuje chodit na záchod nebo ho ve svých streamech ponižuje. David by mě kvůli miminku nenechal "Ale nevadí, my se o to miminko pořád budeme snažit, protože to trvá i několik let, než se miminko povede. I kdyby se miminko nepovedlo, tak se mnou Davča zůstane, není takový, že by mě kvůli miminku nechal. Máme panenku a zvířátka jako děti, takže to beru pozitivně," pokračovala influencerka. Davida podle svých slov miluje a prý se s ní má dobře. Nikdy by nedovolila, aby se měl špatně nebo s ní byl nešťastný. "On je dospělý, rozhoduje za sebe, je svéprávný, a kdyby se se mnou neměl dobře a nemiloval mě, tak dávno odejde. Očividně se se mnou má velice dobře a doopravdy mě miluje a jsem pro něj ta pravá, takže si svoje řeči nechte. Menstruace funguje, jak má, a o miminko se budeme snažit dál," řekla rázně.


Hysterický pláč Ač svého Davida vychvaluje do nebes, příliš hezky se k němu nechová. Toho si všimli lidé, kteří sledují její živá vysílání. Naposledy mu vulgárně vynadala a předvedla hysterické divadlo i s brekem, jak můžete vidět na instagramovém účtu Cringepage_adel2. Svého Davida nutila, aby dál vysílal. Když si ovšem David sedl ke streamu, Adéla začala hystericky brečet. "Hrozně mě bolí hlava a je mi vedro. Prosím, běž tam, oni si s tebou chtějí povídat, můžeš tam jít? A nechej mě, prosím. Čuráku jeden, vole, Davide," řekla Adéla své lásce a fanoušci Davida dál litují.


"Excelentní herecký výkon, je to manipulátorka," píší směrem k Adéle. "Ta blbka to všechno hraje. Chudák David, vždy když dělá stream, ona dělá tohle divadlo," poznamenal další sledující. "Ten David je víc a víc hubený. Když mu kručí v břiše, Adéla mu dá bonbón. Ale na druhou stranu je to chlap a měl by se ozvat. jaký si to uděláš, takový to máš," napsala jedna z divaček. Mnohým je jasné, že je David s Adélou pouze pro svůj profit, protože nemusí chodit do práce. Adéla mu koupila počítač i auto. Ovšem když dojde k hádce, hned mu tyhle