sobota 31. prosince 2022

Shopaholicadel Davču cvičila od začátku: Nelíbil se mi vůbec, museli jsme udělat změny, hlásí


 



Seznámili se na internetové seznamce, neodradila je ani několikasetkilometrová vzdálenost a na prvním setkání proběhla žádost o ruku. To je láska známé tiktokerky Shopaholicadel a jejího snoubence Davida. Vzájemné sympatie přitom zprvu rozhodně nepanovaly: “Nelíbil se mi vůbec, hned jsem na něm udělala několik změn,” hlásí Adéla v podcastu Easycast. Davida prý cvičila od prvního dne. 


Jako princ na bílém koni vyrazil David tenkrát na několikasetkilometrovou výpravu navštívit svou vyvolenou a povedlo se. Adéla Pulcová alias Shopaholicadel a David Pražák se hned na prvním randíčku zasnoubili a od té doby se od sebe nehnuli ani na krok. Seznámili se přitom na seznamce, vůbec se neznali a vzájemné sympatie taky zrovna dvakrát nepanovaly.


Příběh jako z filmu

 Nejen o tom se dvojice rozpovídala v podcastu Easycast Jakuba Kotka. “Nevěděl jsem, jestli to dopadne, ale řekl jsem si, že to risknu a dopadne to dobře nebo špatně,” říká nyní David, který kvůli tomu, aby mohl za Adélou vyrazit, dal dokonce výpověď v práci. Známá tiktokerka ho přitom hned od první chvíle cvičila. “Když jsem ho poprvé uviděla, tak jsem si říkala, že na něm musím udělat plno změn. Poprvý se mi nelíbil vůbec,” směje se Adéla. Davida třeba okamžitě donutila jít k holiči.


Peskovaný David netušil, do čeho jde

 A sekýrován zůstal dodnes. Někteří lidé známou tiktokerku dokonce obviňují, že snoubence Davida týrá, jak jsme psali. Údajně mu zakazovala chodit na toaletu doma a pro vykonání své potřeby proto David musel navštěvovat WC v blízké pobočce KFC - to vyšlo najevo v Adéliných živých vysíláních na TikToku. Podle lidí se k Davidovi často chová jak k hadru a na sociálních sítích se nejednou dokonce šířil hashtag #FreeDavid, který měl na šikanu upozornit. Dvojice je ale jak se zdá spokojená.



Sdílej tento článek a podpoř autora článku.

Sdílení tohoto článku získá autor finanční odměnu. A bude mít chuť tvořit dále takový články.