pátek 23. prosince 2022

Shopaholicadel schytala bídu: Lidé se influencerce vysmáli za lži a nejradši by ji zbavili svéprávnosti.

 


Tiktokerka Shopaholicadel plánuje velké stěhování. Společně se snoubencem Davidem si údajně pronajala velkou vilu. Tomu předcházel prodej bytu v osobním vlastnictví. Ten ale Adéla prodala čtvrt roku po koupi za polovinu původní ceny. “Tomu říkám finanční negramotnost,” píší nyní lidé na sociálních sítích a volají po zbavení svéprávnosti. 

Známá tiktokerka Shopaholicadel se již brzy bude těšit z nového bydlení. Svým sledujícím se před několika dny na sociálních sítích pochlubila, že se společně se snoubencem Davidem stěhují do rodinného domečku, který je navíc daleko od lidí. Naprostá senzace.


Statisíce vyhodila oknem

V bytě, kde dosud pár bydlí, totiž influencerka údajně neustále bojuje s tím, že na ni její “fanklub” často zvoní, anebo čeká před barákem. Podle všeho navíc neměla zrovna dvakrát nejlepší vztahy se sousedy. Adéla se v domě necítila dobře a rozhodla se, že půjdou s Davidem pryč. Byt ale měla v osobním vlastnictví a zhruba půl roku po jeho koupi ho nabídla k prodeji za zlomek původní ceny. Influencerka tak vyhodila statisíce oknem, jak jsme již psali.



Lidé by ji nejradši zbavili svéprávnosti 

Na svůj YouTube kanál nyní influencerka přidala video Haul - dáreček od slečny makléřky, v němž se pochlubila dárečky, které údajně obdržela od realitní makléřky, jež prodej bytu zprostředkovala. Právě pod tímto videem schytala ale neskutečnou bídu. Lidé Adélu naprosto sepsuli. “Děkovat za to, že ses díky svojí snížené inteligenci dobrovolně a za zlomek tržní ceny připravila o vlastní střechu nad hlavou, to už je fakt na zbavení svéprávnosti,” nebo “Tomu říkám finanční negramotnost,” píší. 

Dárky "od makléřky" si navíc prý pořídila sama 

Od dalších lidí zase Adéla schytala výsměch za lhaní. Podle nich totiž dárky od makléřky neobdržela a koupila si je sama. Pod videem se objevil i komentář, který podle všeho napsal člověk z jisté realitní kanceláře: “Vážená slečno Šulcová, naše realitní poradkyně včetně paní Parkmanové mají k dispozici firemní reklamní předměty. Nemusíte lhát ve svých videích."