neděle 8. ledna 2023

Shopaholicadel básní o svatbě snů: Ano si řeknou na Karlštejně


 



Tiktokerka Shopaholicadel se s Davidem zasnoubila již před více než rokem, ale známé pořekadlo “do roka a do dne” se u hrdliček nenaplnilo. Naopak. Namísto svatby proběhla druhá žádost o ruku. Jak to bude se svatbou? O tom se Adéla rozpovídala v podcastu Easy Cast. Velkolepou veselku nečekejte, snoubenci chystají komornější událost. 


Že se tiktokerka Shopaholicadel bude vdávat, není žádným tajemstvím. Zásnuby Adély Pulcové a Davida Pražáka se uskutečnily již před více než rokem. S vyčkáváním na pravý moment tehdy dvojice rozhodně neotálela. Nač čekat. Žádost o ruku proběhla hned na prvním rande. Jak jsme již psali, od té doby se budoucí manželé stihli zasnoubit pro jistotu ještě podruhé. "Nečekala jsem to a málem jsem se tam před lidmi rozplakala. Datum oficiálních zásnub na veřejnosti 26. 11. 2022," rozplývala se influencerka ve svém videu. Tehdy David před svou milou poklekl v pražském obchoďáku před zraky mnoha lidí.


Svatba Shopaholicadel je v nedohlednu 

Dotazy na veselku se stále opakují, ale zdá se, že uzavření sňatku je zatím v nedohlednu. Shopaholicadel totiž na otázku, kdy ke svatbě dojde, odpověděla v podcastu Easy Cast. Datum se odvíjí od stavu bankovního účtu, dvojice nyní musí našetřit na hostinu, kterou budou chystat přibližně pro 10-15 hostů. Plánují spíše komornější událost. V ideálním případě by si pak dvojice lásku a manželskou věrnost slíbila na hradě, ale ani to není jisté. "Chtěli bychom na Karlštejně, ale je to drahé. Ještě přemýšlíme kde," rozpovídali se.


Za mikrofonem se objeví Jarek Šimek 

Vše je zatím ve fázi řešení. Adéla a David totiž zatím nemají vybrané ani svatební šaty a oblek pro ženicha. Jedno je ale přece jen jisté! Na svatbě by se měl objevit Jarek Šimek! "Už domlouvám se svým kamarádem Jarkem Šimkem, že nám tam bude zpívat," prozradila. Fanoušci se svatby nemohou dočkat a zvědaví jsou především na již zmiňovanou hostinu. Poté, co Adéla na Silvestra přichystala chlebíčky napíchnuté na uchošťourech, se všichni těší, jakou lahůdku připraví tentokrát.



Sdílej tento článek a podpoř autora článku.

Sdílení tohoto článku získá autor finanční odměnu. A bude mít chuť tvořit dále takový články.