středa 29. března 2023

SHOPAHOLICADEL se snaží o MIMINKO! Nesmím se stresovat, sdělila fanouškům.

 



Nejbizarnější tvůrkyně obsahu na českém internetu – ShopaholicAdel sdělila svému novému příteli své „Miluji tě“ pouhých 10 dní od rozchodu s Davidem. Teď se prý navíc snaží o miminko.

ShopaholicAdel se s novým přítelem Janem Kulasem dala dohromady 10.3.2023 a už deset dní po jeho „odhalení“ vyznal Honza Adéle lásku slovy „Miluji tě“ na jeho Instagramovém příběhu společně s fotkou žemlovky. „Můj život je od 10.3.2023 ten nejlepší, jaký může být. Jsem moc šťastná a spokojená a hlavně jsem skutečně zamilovaná,“ uvedla na svém Instagramu Adéla.

Je očividné, že nedávný rozchod ShopaholicAdel a Fregameracz Adélu vůbec netíží. Nejen že si Adéla našla téměř ihned po rozchodu nového partnera, teď se spolu navíc prý snaží o miminko.




„Nesmím se stresovat, snažíme se již od včera o miminko,“ sdělila svým fanouškům na videu výše. „Hlavně doufám, že to bude holčička, já bych hrozně chtěla holčičku,“ dodala Adéla. To se samozřejmě divákům vůbec nelíbí a snaží se to Adéle co nejvíc rozmluvit. Není se čemu divit, když všichni ví, jak dopadly všechny její domácí zvířata.

„Jestli tohle dopadne, jak s tím morčetem, tak to bude něco neuvěřitelného,“ píše jeden ze sledujících. „Tyv*le, tak to bude těžkej bizár,“ doplňuje další.