pátek 7. dubna 2023

Miminko s novým přítelem i tučná výplata. Shopaholicadel má velké plány


 



Kontroverzní youtuberka Shopaholicadel zažívá jedno z nejkrásnějších období svého života. Na sociálních sítích se chlubí láskou s novým přítelem a dává jasně najevo, že je mnohem spokojenější než ve vztahu s Davidem. Radost jí přináší i její práce, díky níž si přijde na poměrně dost peněz. Influencerka neztrácí čas a do své idylky chce přidat ještě miminko.


Rozchod Shopaholicadel a Davida přišel jako blesk z čistého nebe. Ještě nedávno youtuberka prohlašovala, že s Davčou bude do konce života, a plánovala s ním svatbu. Pár dní na to už se chlubila s novou láskou. Přítele Honzu si nemůže vynachválit, tvrdí, že je konečně s pořádným chlapem.

"Od 10. března mám konečně ten život, ten vztah, jaký jsem chtěla mít. Jsem v tom vztahu šťastná, spokojená, zamilovaná a víc si přát nemusím. Fakt jsem spokojená a už se těším na miminko, až ho budeme mít," svěřila se Adéla Pulcová ve videu na sociálních sítích s velkým plánem zplodit s novým přítelem potomka.



Adéla je na Honzu náležitě pyšná. Je ráda, že na rozdíl od Davida chodí do práce, přestože se jí po něm občas stýská. Když jí přítel začne chybět, oblékne si alespoň jeho mikinu. "Já si pátek užívám, protože můj chlap jde večer na noční, tak si ho chci ještě užít. Možná si říkáte, proč nespíme. My nespíme v noci, protože on, jak chodí na ty noční, tak v noci nechce spát. Ale nebojte se, my nakonec spát půjdeme," uklidnila influencerka fanoušky, že se o její odpočinek nemusí strachovat. Adéla totiž kvůli Honzovi rapidně změnila svůj denní režim.


To jí umožnilo hlavně flexibilní povolání, za které je influencerka náležitě vděčná. "Chtěla jsem vám jen poděkovat, že můžu díky vám dělat práci, jakou dělám, youtuberku, tiktokerku a influencerku na živnost. Díky vám mám takové výplaty, jaké mám. Nebýt vás a hejtrů, tak tu práci nemám," poškádlila Adéla své zaryté odpůrce slovy, že právě oni jí vydělávají poměrně dost velké částky. Doufá, že to tak bude i nadále.