pondělí 24. dubna 2023

Shopaholicadel si z nového přítele Jana dělá Davida. Svou lásku nutí nosit věci po expartnerovi

 




Přezdívka Adély Pulcové alias Shopaholicadel sice může budit dojem, že dotyčná ráda nakupuje, vše je ale, zdá se, jinak. To je zřejmé i z outfitů jejího nového přítele Honzy. Toho totiž ostře sledovaná influencerka obléká do košil, které u ní zapomněl její bývalý přítel David, na což upozornili její všímaví sledující. 

Shopaholicadel a David Pražák sice plánovali velkolepou svatbu, na které měl vystupovat i Jarek Šimek, z té ale před několika týdny sešlo. A to za dost dramatických okolností, kdy Adéla Davida doslova ve vteřině vyměnila za Honzu, kterého u sebe okamžitě ubytovala. A její srdce není jediné, co její nový partner po Davidovi zdědil. Nyní se totiž ukázalo, že Adéla svého nového přítele obléká do košil, které u ní expartner nejspíš zapomněl.



Shopaholicadel nepřestává své fanoušky překvapovat To je zřejmé i z jejích živých přenosů na TikToku, na kterém dokonce nechala své sledující hlasovat, jakou košili si má Honza obléknout. Málokomu ale uniklo, že jde o košile se stejnými vzory, které v době randění s Adélou nosil právě Pražák. Chce Pulcová na své nové lásce šetřit, nebo je v tom mnohem víc? Pražák se zatím k celé situaci nevyjádřil. O vztahu s Adélou ale mluvil poměrně ostře. „Bylo to na hlavu. Na konci to na mě působilo už silně a začal jsem mít i deprese.” Na svém instagramovém profilu sdílel, že je konečně spokojený, cítí se být svobodný a je rád, že vztah mezi nimi skončil. Ani Shopaholicadel se k tématu nevyjádřila, a tak zůstává vše jenom spekulací. Nicméně jedno je jisté – Shopaholicadel určitě hned tak nepřestane své fanoušky překvapovat.