neděle 23. dubna 2023

Shopaholicadel o dění v ložnici: Honzův měří 20 centimetrů, to potom nemůžu chodit.

 




Tiktokerka Shopaholicadel se rozvášnila během jednoho ze svých streamů a prozradila pikantnosti z ložnice. Do detailu se rozpovídala o velikosti penisu svého současného partnera, ale i těch nejmenších detailech jejich intimního života. „Honza nemá rád prst v zadku,“ řekla například. 



Adéla Pulcová alias Shopaholicadel má zhruba měsíc nového přítele. Po rozchodu s Davidem Pražákem si velmi rychle našla náhradu a momentálně je zamilovaná až po uši do Jana Kulase. S tím se do toho opět vrhla po hlavě. Oficiálně tvoří pár od 10. 3. 2023, přičemž od tohoto data spolu dvojice sdílí i společnou domácnost a věří v lásku na celý život. „Můj život je od 10. 03. 2023 ten nejlepší, jaký může být. Jsem moc šťastná a spokojená, a hlavně jsem skutečně zamilovaná. Mám konečně tu pravou lásku, co jsem celý život hledala,“ má Tiktokerka napsáno na sociálních sítích.


Pikantnosti z ložnice

A na sociálních sítích také společně vystupují, vytvářejí společný content a pořádají živá vysílání. Právě během jednoho z livestreamů se rozpovídali o detailech z jejich ložnice. „Honza má velkýho lofase na rozdíl od Davida. Zhruba 20 centimetrů,“ promluvila o velikosti penisu svého současného přítele. „To potom bolí, nemůžu chodit,“ dodala. A nejen to. Dvojice bez ostychu mluvila i o konkrétních sexuálních praktikách - Adéla se například nechala slyšet, že má ráda prst v zadku. V tom se s Honzou ale neshoduje. „Já nemám rád prst do mého zadku,“ prohlásil. Záznam streamu je zveřejněn na Youtube, toto téma dvojice otevřela zhruba po první hodině vysílání.


Nový přítel je Adélin manažer

Honza má ve vztahu navíc důležitou roli. Nově je totiž Adélin manažer. „Lidi, kdybyste potřebovali něco důležitého, tak Honza je můj manažer. Zítra podepisujeme manažerskou smlouvu,“ prozradila. On o tom však neví.