neděle 5. listopadu 2023

Příběh jedné slavné celebrity z TikToku a Youtube Shopaholicadel

 


Jak TikTok udělal z Shopaholicadel hvězdu a milionáře

Shopaholicadel je jednou z nejpopulárnějších a nejúspěšnějších hvězd TikTok v České republice. Má více než 10 milionů sledujících v aplikaci pro sdílení videí, kde zveřejňuje vtipný a související obsah o své lásce k nakupování, módě a kráse. Vystupuje v ní i její přítel Honza, který si často pohrává s jejími vtipy a žertíky.


Ale jak se stala tak slavnou a bohatou? Zde je její příběh.


Shopaholicadel, vlastním jménem Adela Pulcová, začala natáčet videa na TikTok v roce 2021, když jí bylo 19 let. Studovala ekonomii na Vysoké škole ekonomické v Praze, ale kurz ji nudil a nebyl spokojený. Chtěla dělat něco kreativnějšího a zábavnějšího.


Vždy ráda nakupovala a oblékala se, a tak se rozhodla natočit videa o svých nákupech, outfitech a tipech. Měla také skvělý smysl pro humor a talent rozesmát lidi. Brzy si získala základnu věrných fanoušků, kteří milovali její styl a osobnost.


V aplikaci se také seznámila se svým přítelem Honzou, který byl spolužákem a uživatelem TikToku. Začali spolu chodit a spolupracovat na videích, díky čemuž se stali ještě populárnějšími. Stali se známými jako „TikTok power couple“ České republiky.


Sláva a bohatství Shopaholicadel rychle rostly. Začala získávat sponzorované nabídky od různých značek a společností, které jí platily za propagaci svých produktů a služeb ve svých videích. Spustila také vlastní merchandise řadu, která zahrnovala oblečení, doplňky a kosmetiku. Svou kariérou na TikToku vydělala miliony korun, což jí umožnilo koupit si vlastní byt, auto a značkové oblečení.


Svou platformu také využila ke zvýšení povědomí a peněz na různé účely, jako jsou dobré životní podmínky zvířat, ochrana životního prostředí a duševní zdraví. Část svých výdělků věnovala různým charitativním organizacím a povzbuzovala své fanoušky, aby udělali totéž.


Shopaholicadel je nyní díky TikToku jednou z nejvlivnějších a nejbohatších celebrit v České republice. Říká, že je vděčná za příležitost a podporu, které se jí dostalo od fanoušků a jejího přítele. Říká, že miluje to, co dělá, a doufá, že inspiruje ostatní, aby šli za svými sny.