čtvrtek 29. února 2024

Shopaholicadel se tetelí blahem a pyšně ukazuje přítele. Vypadá jako Enrique Iglesias, chlubí se


 




Adéla Pulcová alias Shopaholicadel se svého nového přítele nemůže nabažit. Nyní se na svých sociálních sítích pochlubila společným snímkem jako z rodinného alba a tetelí se blahem. Tiktokerka dokonce říká, že její partner Josef vypadá jako španělský zpěvák Enrique Iglesias.


Opět to bylo velmi rychlé. Není to ani měsíc, co se tiktoková hvězdička Adéla Pulcová alias Shopaholicadel pochlubila novým vztahem, a dnes už své sociální sítě zahrnuje láskyplnými vyznáními či společnými snímky. Svého nového partnera Josefa se Adéla zkrátka nemůže nabažit. A stojí si za tím, že má doma kopii španělského zpěváka Enrique Iglesiase, jak nejednou hlásila ve svých livestreamech.


Mám tak pěkného muže, pochvaluje si "Jsem pyšná, že mám tak pěkného muže. Všechny holky mají smůlu, je můj! A navždy budu stát na jeho straně a po jeho boku v dobrém i ve zlém..." vychválila Josefa do nebes už zkraje února, když na Instagramu oznámila, že si našla novou drahou polovičku. A dnes už sdílí snímky jako z rodinného alba – třeba jako fotografie zachycující společnou pohodu doma na gauči i s Adéliným pejskem. Zkrátka k úplné idylce a dokonalosti už chybí jen řeč o miminku či další zásnuby. I na to možná dojde, Adéla si je totiž jistá, že tento vztah je prý už navěky. "Takhle jsem ještě nikdy v životě nikoho nemilovala, jako miluji jeho. Můžete cokoli zkoušet, ale náš vztah je tak silný, že spolu už vydržíme napořád a všechno spolu zvládneme, ale budu se prostě přítele zastávat navždy, on je strašně moc hodný chlap a pozorný, a hlavně pracovitý," vyznala se nedávno, jak jsme psali. "Konečně je to chlap, který rozumí módě, umí se oblékat, má řidičák a pohledově je fakt kus chlapa," uvedla na svém Facebooku.


Proslov o věčné lásce s Josefem však přišel jen velmi krátce po rozchodu s Janem Kulasem, kterému Adéla neřekla jinak než Honzík. I tehdy influencerka, jež údajně trpí bipolární poruchou, mluvila o zamilovanosti, kterou nikdy nezažila, a dokonce se s Kulasem stihla i zasnoubit, ale pak ze dne na den byl velké lásce náhle konec.