středa 3. dubna 2024

Shopaholicadel má našlápnuto k OnlyFans: Po záběrech na rozkrok ukazuje prsa za dárečky

 





Shopaholicadel posunula svůj obsah na sociálních sítích opět o level výš. Influencerka Adéla Pulcová se sama prezentuje jako bizár. Hodinové líčící streamy, nadávky, podivné chování k fanouškům, urážení partnera či žebrání o dárečky na TikToku už jsou jejím běžným contentem. Během posledního vysílání se však vytasila s novinkou, která už zavání Only Fans.


Adéla Pulcová (29) alias Shopaholicadel své fanoušky překvapila dalším streamem na TikToku, který se následně dostal i na YouTube. Protože si Adéla dlouhodobě stěžuje, že jí chodí málo velkých dárečků od fanoušků, rozhodla se jít velkým giftům naproti. První část více než tříhodinového živáku byla zaměřena víceméně na pánské publikum. Influencerka se nejspíš inspirovala platformou Only Fans, když neustále ležela na břiše a ukazovala svá prsa ve sportovní podprsence, kterou si neustále popotahovala níž. "To jsou moje čúča, hej," zahlásila Adéla. "Hm, najednou posíláte dárky, jo? Hm, dík. Vidíš to? Ukážeš čúčo a už posílají," otočila se směrem k Honzovi, kterému to bylo evidentně jedno, že se jeho přítelkyně takto prezentuje na sociálních sítích.


Intimnosti z ložnice Zhruba ve čtyřicáté minutě přitlačila Shopaholicadel na pilu a k výjevu na prsa přidala i vilné pohledy a vzdechy. "Hm, hm, kdo si dá říct? Mám hezký čúča, lidi, že?" ptá se influencerka fanoušků, zatímco je v pozadí vidět Honza, kterému je to úplně fuk. "Tady, kluci, na to posílejte dárky," vybízí sledující a posune kameru znovu o trochu níž.


Po erotickém dusnu se rozpovídala Adéla ještě víc a začala mluvit o vztahu s Honzou. "Chodím šlapat k Honzovi a Honza mi za to platí. Akorát je moc levnej, musím mu dát dražší sankci. Místo tisícovky bude platit aspoň desítku." Není to prvně, co si influencerka pustila pusu na špacír. "Honza má velkýho lofase na rozdíl od Davida. Zhruba 20 centimetrů," promluvila o velikosti penisu svého současného přítele. "To potom bolí, nemůžu chodit," dodala. A nejen to. Dvojice bez ostychu mluvila i o konkrétních sexuálních praktikách. Adéla se například nechala slyšet, že má ráda prst v zadku. V tom se s Honzou ale neshoduje. "Já nemám rád prst do mého zadku," prohlásil. Záznam je také zveřejněn na YouTube.