středa 10. července 2024

Shopaholic Adel má dalšího přítele. Vesnice, děkuji ti za něj, TikTok budu mít jako brigádu, říká


 



Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel se pochlubila novým partnerem. S Martinem Sladkým se prý seznámila na vesnici a je přesvědčená o tom, že je ten pravý. Díky tomu pro redakci Antiyoutuber.cz prozradila, že chce se Sladkým i děti. Na TikToku prý bude i nadále vydělávat, ale zároveň chce i normální práci. Lidé Adel vysmívají a nevěří jí ani slovo.

Bizarní influencerka Shopaholic Adel, která si nyní říká Fashion Adel, se rozhodla přestěhovat a začít nový život. Až na nové bydliště se toho ale u Adel moc nezměnilo. Oznámila, že má nového přítele a na TikToku bude i nadále živě vysílat, aby si vydělala nějaké peníze. Ve spoustě věcech se Adel zkrátka opakuje.

„Mám teď nový, hezčí a levnější byt a snad už brzy půjdu do práce mezi lidi. TikTok budu dělat ve volném čase jako brigádu,“ řekla pro redakci Antiyoutuber.cz. Pořád se jí ale nepodařilo sehnat práci a své požadavky neustále mění. Ještě nedávno totiž chtěla pracovat z domova, protože se bála chodit na veřejnost. Nyní ale mluví o práci, kde má být i spolu s dalšími lidmi. Adel momentálně bydlí v Mikulášovicích v Ústeckém kraji, kde už si dokonce stihla najít nového přítele.

Tak jako vždycky, Adel je přesvědčená o tom, že je to muž, se kterým chce strávit zbytek života. „Mám ten nejlepší vztah, jaký jsem za celý svůj život měla. Je to nejlepší chlap na světě. A kluci můžou zkoušet na ulici nebo ve zprávách cokoliv, ale já se tady toho chlapa, kterého jsem potkala na vesnici, nikdy nevzdám. On je pro mě poslední šance na vztah. Vesnice, děkuji ti za to, že jsem ho poznala a že ho mám,“ řekla Adel. To ale v minulosti tvrdila o každém partnerovi, se kterým byla.



Lidé na sociálních sítích samozřejmě zjistili, že novým přítelem Adel je Martin Nový. I když Adel tvrdí, že je tentokrát s tím pravým partnerem, lidé jí to zkrátka nevěří. „Navždy? Jako zase na tři týdny? Počítá někdo, kolikátá je to láska navždy? To by chtělo sázky, kdy bude ke vztahu přivolaná policie. Vidím to tak na dva měsíce maximálně. Furt a neustále dokola. Je jako zaseknutá deska. Padesátkrát a stále poprvé,“ smějí se lidé Adel. Ta ale pro redakci Antiyoutuber.cz prozradila, že si je svým novým partnerem natolik jistá, že s ním chce i děti.