neděle 15. října 2017

Fanoušci Harryho Pottera jásají! Dostali parádní nový trailer na film o vzniku Lorda Voldemorta!

Těšíte se na lov mladého Toma Rojvole Raddla?









Předtím, než se Harry Potter stal nejmocnějším čarodějem všech dob (a zkuste mi to vymluvit), terorizovala kouzelnický svět neznámá hrozba. Hrozba, která později dostala fanouškům již dobře známé jméno – Lord Voldemort.
O mládí Toma R. Raddla toho obdivovatelé tvorby J. K. Rowlingové příliš neví. Jediné, co máme, jsou víceméně útržky z jeho dětství, z jeho studijních let v Bradavicích, a když poprvé přišel k moci. Několik odvážných fanoušků se teď však rozhodlo, že by nebylo od věci, kdyby se to období před vznikem Lorda Voldemorta rozebralo ještě o něco více. A tak vznikl snímek VOLDEMORT: Origins of the Heir, jehož první teaser si nyní můžete přehrát níže.



Ukázka představuje kromě mladého Toma Raddla také dědičku Nebelvíru, Grishu Mac Laggen, která vyšetřuje záhadnou vraždu čarodějky, kterou měl otrávit její domácí skřítek. Grisha je však toho názoru, že byl do vraždy zapojen také Raddle a je rozhodnutá ho přivést ke spravedlnosti.
Na to, že se jedná o fanouškovský film a snímek tak ani z dálky nedosahuje výši rozpočtu, které měly filmy o Harrym Potterovi, vypadá představený materiál velice dobře. Spisovatelka J. K. Rowlingová se zatím k ukázce nevyjádřila, tvůrci však slibují, že jejich práce je čistě dobrovolná, bez nároku na zisk. Těšíte se na celý film? A brali byste, kdyby byl přepracován do Hollywoodského blockbusteru?