čtvrtek 23. listopadu 2017

Drsné napadení v Ulici: Vendula bude mít po útoku vážné následky!

Už dnes večer čekají na Vendulu Maříkovou z Ulice hodně perné chvilky. Půjde jí o život! Uprostřed noci totiž v pekařství nachytá zloděje. A následky to bude mít obrovsk
é.


Vendula v poslední době moc štěstí neměla. Její nejlepší kamarád Pavlík si našel přítelkyni a ona si uvědomila, že k němu možná přece jen cítila něco víc než přátelství. Do toho dostala výpověď z bytu a musela se stěhovat. A aby toho nebylo málo, na scéně se objevil její bývalý přítel Mario, který není zdaleka tak úžasný, jak si Vendula dříve myslela.


Dnes večer ale čekají na Vendulu ještě horší věci. O tom, jak to celé dopadne, povídala v dnešní Snídani s Novou představitelka Venduly Anežka Rusevová. Jak sama přiznala, zpočátku vůbec nevěděla, co na ni čeká. Ve scénáři totiž měla napsáno, že dostane Buddhou. "Myslela jsem si, že jde o nějaký lupičský žargon. Až při natáčení jsem viděla, že jde o sochu Buddhy," smála se Anežka.

Dramatická scéna začne ve chvíli, kdy Vendula nachytá přímo při činu dva zloděje v pekařství. Nevšimne si ale, že jeden z nich stojí za ní a dostane cínovou soškou tvrdou ránu do hlavy. "Byl tam kaskadér, který mi vysvětlil, jak spadnout. Ten herec mi měl promáchnout sochou za hlavou a já se nemohla otočit, takže to bylo nepříjemný. Bála jsem se, aby mu to nevylítlo z ruky," popsala herečka. Scénu museli několikrát zopakovat, správně se jí podařilo spadnout až asi napošesté. "Naštěstí jsem tam měla žíněnku," pochválila si herečka.


Vendula děsivé napadení přežije, ale bude to mít nepříjemné následky. "Bude se bát a bude mít ještě nějaké zdravotní komplikace. Do toho se jí Mário, bývalý přítel, nakýbluje do nového bytečku a ona se ho nebudu moct zbavit, takže to jí taky přitíží. Ale zároveň tím, jak bude po tom přepadení opatrná, bude v jednu chvíli docela ráda, že ho tam má," prozradila Anežka.

Jak to celé dopadne? Dívejte se na Ulici každý všední den v 18:25 na Nově! Předchozí díly si můžete zdarma pustit na NOVA Plus, všechny jsou ke zhlédnutí na VOYO.