čtvrtek 23. listopadu 2017

VIDEO z dnešní Ordinace: Zoufalá chvíle Vilíka, Jonáše i Květy. Co je s Františkou?

Babeta podává Vilíkovi léky na uklidnění, Květa je v slzách a Kovář s Alenou si vyměňují pohledy.
Sklíčenou atmosféru z prožívaného neštěstí kvůli zraněné Františce, ještě ztíží chování jejího bratra Jonáše. Je pochopitelné, nikomu však nepomůže...


Františka, kterou srazilo auto, je přivezena do nemocnice. Zatímco ji doktoři ošetřují, Vilík se hroutí v aule, kde se ho snaží povzbudit Babeta. Neštěstí si klade za vinu. Do toho přichází naštvaný bratr Františky a hned se ptá na toho parchanta, co srazil jeho sestru. V momentě, kdy zjistí, že Františka spěchala za Vilíkem, je z jeho pohledu jasné, že i on se u něj rázem stává viníkem trpké situace, ve které se jeho rodina právě nachází. Vilík to pochopí a je mu ještě hůř. Květa se sotva drží na nohou, ale svého syna ještě stihne trochu uklidnit, pak hned se slzami v očích spěchá na operační sál, kam už je její dcerka převezena s vnitřním krvácením a zraněnou nohou. Jisté je v tuto chvíli jen to, že je v dobrých Kovářových rukou. Vyhráno ale ještě zcela nemá!


Jak to s Františkou dopadne? A co Jonáš provede Vilíkovi? To a více už sledujte v dnešním novém díle Ordinace v růžové zahradě 2 od 20:20 na TV Nova.