úterý 7. listopadu 2017

Muž nachytal 13letou dceru při sexu s grázlem! Takhle to "vyřešil"





Naprostý šok zažil starostlivý otec, který přistihl třináctiletou dceru v posteli s milencem! Rozzuřený muž se na mladíka vrhnul a za zneužívání dívenky mu dal co proto!






Na sociálních sítích se objevilo video, které má ukazovat útok otce na přítele jeho dcery. Dívce je totiž jen třináct let, tatínek ale dvojici vyrušil při sexu v posteli. Na záběrech je vidět, jak starší muž bije pěstmi a kope do hlavy mladíka v bílém tričku.




"Je jí třináct! Co sis myslel?" křičí muž na videu a nepřestává chlapci nadávat. V jednom záběru se objeví zřejmě i zmíněná dcera, která přítele brání a pláče. "Tati! My nic nedělali, nech ho být," ječí na zuřícího tatínka.



V komentářích se rozvinula bouřlivá diskuze. Zatímco někteří jednání otce schvalují jako přiměřený trest, podle jiných to byla přehnaná reakce. "Taky jsem táta a vím, jak by mě to naštvalo. Ale on zřejmě napadl nezletilého, za což může jít za mříže," píše třeba Allen.

Video zveřejnil portál thrillblender.com, natočil ho zřejmě jeden z otcových kamarádů. Není jasné, kdy ani kde byly záběry pořízeny.