čtvrtek 30. listopadu 2017

Vaše datum narození toho o vás prozradí mnohem víc, než si myslíte!




Naše datum narození v sobě skrývá mnohé. Dokáže odhalit naše vlastnosti, které náš život nejvíce ovlivňují a mohou nám prozradit, z čeho máme ten největší strach. A co vaše datum narození říká o vás?
Klíčem k odhalení je tzv. osobní číslo, které spočítáte na základě data narození. Všechna čísla, obsažená v datu narození sečtete a výsledná čísla opět sečtete. Ukážeme si to na příkladu ženy, která se narodila 5.4.1988:

5.4.1988 = 5 + 4 + 1 + 9 + 8 + 8 = 35 = 3 + 5 = 8

Osobní číslo této ženy je tedy číslo 8. A nyní již k významu jednotlivých osobních čísel.

1. Jsi šťastný člověk

Ty ses narodila na šťastné planetě. Tvůj život plyne ve skvělé harmonii. Jako malá jsi měla pevné domácí zázemí, díky čemuž jsi měla vyšlapanou cestičku ke spokojenému životu. Pokud se však dostaneš do nějakých nesnází, vždy se z toho snažíš vybruslit co nejlépe, aby ses mohla co nejdříve vrátit ke svému šťastnému stylu života.

FOTO: http://www.shutterstock.com


2. Zlatá dobračka

Ve svém životě jsi nikdy neměla nic zadarmo. Všechno sis musela zasloužit, a proto máš moc dobře jasno v tom, co je v životě důležité. Jsi skromná a být šťastná pro tebe neznamená být nejbohatší nebo mít luxusní věci. Mnohem více ti záleží, abys kolem sebe měla dobré lidi, které budeš mít ráda a kteří budou mít rádi tebe.

3. Nevděčná a s nosem nahoru

Holka, ty by ses měla nad sebou alespoň trochu zamyslet. Jsi velmi egocentrická a tvou hlavní oblastí zájmu jsi ty. Řešíš povrchní a malicherné věci tvá představa štěstí je mít spoustu peněz, krásné oblečení, auto a tak dále. Svět ale není jen o penězích.

FOTO: http://www.shutterstock.com


4. Z jiného světa

Ty si velmi často připadáš, jako bys přiletěla na Zem z jiné planety. Jen málokdo tě dokáže skutečně pochopit, a proto můžeš často padat do tesklivých nálad a cítit se opuštěná. Máš fantazii a svůj čas často trávíš v imaginárních světech, jak těch vymyšlených, tak i v knižních a filmových. Víš, že je třeba ještě nějaký čas, než najdeš samu sebe a poznáš, co v životě opravdu chceš.

5. Plná nápadů

Tvá mysl funguje trochu jinak, než mysl jiných lidí. Ty zkrátka potřebuješ tvořit. V hlavě se ti líhnout nápady jeden za druhým a pro tebe je největší štěstí, když můžeš některý z těchto skvělých nápadů přenést i do reálného světa. Pokud se chystáš pustit do podnikání, bude to bomba – máš schopnosti, díky kterým tvé podnikatelské záměry budou jen vzkvétat.
FOTO: http://www.shutterstock.com


6. Usedlá

Ty patříš spíše mezi typy, který svůj čas nejraději tráví doma, v poklidném zázemí, kde se cítíš nejlépe. Rodina je u tebe na prvním místě, i když okolí se to tak zdát nemusí. V minulosti sis sama doma prošla problémy, které způsobily, že úplně nevíš, jak dát druhým najevo, že ti na nich moc záleží. Zkus nechat více prostoru svým emocím a neboj se být šťastná a veselá.

7. Citlivá a chápající

Ty jsi velmi cenný člověk a moc dobře to o tobě vědí i tví blízcí. Pokud si chtějí s někým popovídat, vědí, že u tebe vždy najdou cenné pochopení. Jsi velmi vnímavá a lidé v tvém okolí tě mají velmi rádi. Občas se sice najdou závistivci, kteří nemohou zkousnout, že jsi tak dobrý člověk, kterého mají všichni rádi, ale ty dobře víš, že takové lidi ve svém životě nepotřebuješ.

FOTO: http://www.shutterstock.com


8. Středobod vesmíru

Ty to máš zkrátka v sobě – chceš být za každou cenu středem pozornosti. Jsi hvězda a tví přátelé tě proto zbožňují. Máš v sobě i pořádnou dávku soutěživosti – předběhnout se v ničem nenecháš. V práci jsi velmi výkonná – chceš být prostě nejlepší.

9. Šarmantní

Tvůj život je velmi zvláštní. Jsi zvyklá bavit se a užívat si. Lidé se s tebou cítí příjemně, obdivují tě, ale žádná vážná přátelství tím ale nevznikají. Podobné je to i v lásce – provází jí vášeň, ale žádný delší vztah z toho nikdy není. Cítíš se sice chtěna a obdivována, ale uvnitř se cítíš opuštěná a nepochopená. Chtělo by to možná více zapracovat na svém charakteru a vyhýbat se povrchním lidem, kteří si s tebou jen chtějí užít.

FOTO: http://www.shutterstock.com