úterý 7. listopadu 2017

Žádost o ruku na Karlově mostě: Záhadný pár hledá celé Česko!




Turisty na Karlově mostě dojala k slzám romantická žádost o ruku. Dav se najednou rozestoupil a muž poklekl před zaskočenou přítelkyní. Řekla ano! Fotograf, který šťastné milence zachytil, je teď přes facebook hledá. Neznáte je náhodou?


Tomáš Maraček si podle svých slov do Prahy zajel vyzkoušet nový foťák, po Karlově mostě šel v neděli odpoledne i se svou rodinou. A všichni se stali svědky překrásné žádosti o ruku. "Mezi asi miliony turistů si tento člověk kleknul. Začalo se kolem dělat místo a požádal o ruku černovlásku," popsal pak Tomáš na facebooku.

Šťastný pár se mu podařilo vyfotit právě ve chvíli, kdy si muž kleknul a napřáhl ruku s kyticí a dívku zasáhlo dojetí. Rozhodl se "vyzkoušet sílu facebooku" a vyzval fanoušky své stránky ke sdílení. "Myslím, že by byli rádi, kdyby se k nim tato fotka dostala," doplnil Tomáš.


Fotky se opravdu začaly hojně sdílet, stále přibývají také komentáře a reakce. I přesto, že snímky poslalo dál téměř 30 tisíc lidí, se ale milence nepodařilo najít.




I Tomáš už pomalu ztrácí naději. "Trochu přestávám věřit, že je najdu. Můj příspěvek má více než 1 600 000 oslovení a stále nic. Bojím se, že to byli cizinci a stejně z toho nic nebude," prohlásil fotograf.


Neznáte čerstvé snoubence právě vy? Pokud ano, ozvěte se na email zpravy@nova.cz. Děkujeme!