úterý 7. listopadu 2017

Znásilnil teprve osmiletou dívku. O 6 let později se mu za to velmi krutě pomstila!


Zabhullah Boota, kterému bylo 56 let, byl odsouzen k odnětí svobody za to, že znásilnil teprve 8letou dívku. Po krátkých 6 letech si zažádal tento násilník o předčasné propuštění a bylo mu vyhověno. Vrátil se tak domů do Bradfordu v Anglii, jenže ve stejném městě bydlela i dříve znásilněná dívka…


Když se to dívka doslechla, byla podle slov matky naprosto zděšená a šokovaná. Proto se odhodlala k činu, který měl alespoň z části odčinit to, co jí udělal. Doma si tato již 14letá dívka vzala nůž a šla před Zabhullahův dům...



Před jeho domem ho bodla a bodná rána mu zasáhla hlavní tepnu. Příjezd záchranářů byl velmi rychlý, a tak mu stačili ještě pomoci. Dívka byla neprodleně převezena na policejní stanici s tím, že si myslela, že je Zabhullah mrtvý a byla připravena čelit následkům svého jednání. Vypověděla, že její život skončil v den, kdy ji znásilnil.


Před soudem se ke všemu přiznala, nic nezatajovala a také soudci pověděla celý svůj příběh. A právě proto se soudce Jonathan Durham Hall rozhodl, že dívku zprostí obvinění.

Při soudním jednání se na dívku podíval a řekl, že pokud ho někdo donutí, aby byl tento trest splacen, tak by ho raději splatil on sám. Dívka byla tedy justičním systémem propuštěna a soudce uvedl, že se nic podobného již nikdy nebude opakovat.