pondělí 6. listopadu 2017

Tohle je 5 největších “mrch” podle znamení v horoskopu. Buď se jim vyhnete nebo úplně odevzdáte!




Mrchy jsou ty nejnebezpečnější ženy. Zpočátku se takové pojmenování připisovalo nemravným a nesnesitelným ženám, ale nyní se již jedná o trochu odlišný význam.
Tato žena je mimořádně sebevědomá a nemilosrdná. Mnohé dívky by chtěly v budoucnu nabýt jejich vzhledu a chování a psychologové na toto téma říkají, že muži je upřednostňují, ale zároveň nenávidí.
Zabývat se takovouto ženou je totéž jako hrát ruskou ruletu: buď získáte všechno, nebo si zničíte život. Je možné ji charakteristicky identifikovat? Astrologové tvrdí, že je to všechno o datu narození a existuje 5 znamení zvěrokruhu s tímto typem žen …

1) Žena ve znamení Lva

Vždy chtějí, aby si jich okolí všimlo a musí být lepší než ostatní. Mají nejlepší manžele nejinteligentnější děti, jejich příjmy jsou vysoké a oslavy luxusní. Nezáleží na tom, jak toho všeho dosáhnou a kolik překážek při tom musí překonat, hlavní je pro ně výsledek.
Ostatní lidé by měli okamžitě pochopit, že mluví s lvicí a ne s nějakou „blbkou“. Vždy si je jistá, že chyby dělají ostatní, ne ona.  Umí se vyhrabat z jakékoliv pikantní situace a nesnáší konkurenci.

2) Žena ve znamení Štíra


Dokáže vás „bodnout“ i do toho nejzranitelnějšího místa. Nemá problém člověka slovně urazit s dávkou diplomacie a přitom ji jiní ani za to nebudou obviňovat. Tak či onak, její oběť bude zcela zesměšněna. Umí udeřit ve správný čas, jsou dostatečně mazáné a nepředvídatelné.


Štíři jsou však nebezpečné zejména tehdy, pokud byly uraženi a opuštěni. Pokud od tohoto znamení odejde jejich manžel nebo milenec, všem se odplatí.
3) Žena ve znamení Panny
Panny vypadají jako správné a slušné ženy. Jejich výraz čestného žáčka se projevuje ve všem.
Jsou ale náchylné na časté výkyvy nálad, což je jedná z nejhorších ženských vlastností.
Když je ve špatné náladě, je lepší, když se k ní nebudete přibližovat a už vůbec ne dělat vůči ním nějaký špinavý trik. Odplatí se vám dříve, než to budete čekat.


Její metody boje jsou působivé a děsivé zároveň. Je však třeba poznamenat, že když se uklidní, změní se na klidné kotě.


4) Žena ve znamení Vodnáře

Tato žena se může usmívat, zatímco svůj plán zkázy už má dávno promyšlený. Má ráda pomluvy druhých a neodpustí si ani jedovaté poznámky.
Umí se proměnit na skutečné dračice, na to však potřebují někoho, aby je pořádně naštval či urazil. V běžném životě je žena Vodnářka docela milá a veselá osoba.


5) Žena ve znamení Kozoroha

Žena ve znamení kozoroha je velmi vzpurná a je poměrně náročné se s ní dohodnout na kompromisu. Argumentace představuje pro druhé mučení a proto stojí za to, když s ní budete souhlasit i přesto, že mění své názory. Lidé při nich ztrácejí nervy, ale jim to je v podstatě jedno a jejich tvrdohlavost neustupuje. Pak se však diví, proč se jim každý vyhýbá.
Ať už chcete věřit astrologům nebo ne, je to jen na vás. Jedna věc je ale jistá: všechny ženy jsou krásné a klidné, pokud se k ním chováte s láskou a respektem. Každá má schopnost pomstít se, ale ne všechny si v životě na tom zakládají.
S uraženou ženou si je vhodné klidně promluvit nebo ji obcházet, dokud se sama neuklidní, při tom nezáleží na tom, pod jakým znamením zvěrokruhu se narodila.